Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

Pizza Oven and Multi Grill
Cake Pops & Cupcakes Maker
LED Desk Alarm Clock
Camera Lens Mug
LED Candles In Four Magic Colours
Heat Changing Love Mug
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Sold out

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΣ Ο Γ*ΜΗΜΕΝΟΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ F*CKING STRONG COFFEE!

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΣ Ο Γ*ΜΗΜΕΝΟΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ  F*CKING STRONG COFFEE!
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η photos
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
F*cking Strong Coffee [ID:7048]
Συγνώμη Εξαντλήθηκε!  
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Είναι αλήθεια πως οι παραγωγοί αυτού του καφέ προβληματίστηκαν πολύ για την ονομασία του.  Είναι τόσο δυνατός που  δεν  έβρισκαν  λέξεις ώστε να εκφράσουν σωστά το αποτέλεσμα που προέκυψε από μια πολύπλοκη διεργασία ανάμειξης γνήσιου Βραζιλιάνικου καφέ με την  γνωστή  σε όλους τους φανατικούς  του καφέ ανά την υφήλιο,  τύπο Arabica,  την ποικιλία του οποίου  συναντά κανείς μόνο σε ορεινές περιοχές της Ονδούρας.

Συσκέψεις επί των συσκέψεων, ώρες ατέλειωτες,  ιδέες πολλές αλλά καμία δεν ανταποκρινόταν σε αυτό που θα εξέφραζε την μοναδική γεύση αυτού του προϊόντος. Τα νεύρα τεντωμένα μέχρι  που σε κάποια στιγμή παροξυσμού και έντονης αντιπαράθεσης όλοι κατέληξαν στο συμπέρασμα  ότι η μόνη λύση είναι να πεις τα πράγματα με το όνομα τους, δηλαδή ότι εδώ μιλάμε για έναν "γ*μημενο δυνατό και εύγεστο καφέ". Όλοι συμφώνησαν  και  η ονομασία F*cking Strong Coffee κατοχυρώθηκε.

Αλεσμένος εξολοκλήρου ώστε να περιέχει όλα τα συστατικά από τους  καρπούς του καφέ, είναι  απίστευτα εύγεστος πράγμα που ενισχύεται από τις προσθήκες  καθαρής μαύρης μελάσας.  Η επεξεργασία του περιλαμβάνει επίσης ανάμειξη με κακάο και γλυκόριζα φτάνοντας στο τελικό στάδιο όπου ολοκληρώνεται με την ανάμειξη ενός παχύρευστου σιροπιού.  Το τελικό αποτέλεσμα εξάγεται από την Λατινική Αμερική στο Λονδίνο όπου σε ειδικό παρασκευαστήριο καφέ γίνεται το ψήσιμο και η συσκευασία.

Μετά από όλα αυτά καταλαβαίνετε ότι το να δώσεις σε ένα τέτοιο προϊόν ένα όνομα όπως δυναμίτης, extra δυνατός, γευστικός  κλπ.  δεν έχει και πολύ νόημα. Ναι,  λυπούμαστε για την γλώσσα που χρησιμοποιούμε αλλά αυτός είναι ένας γ*μημενος δυνατός γευστικότατος μοναδικός καφές.

Είτε είστε ξενύχτης και χρειάζεστε ένα δυνατό καφέ το πρωί για να συνέλθετε, είτε έχετε διάβασμα και θέλετε να ξενυχτίσετε, είτε σας αρέσουν οι διαφορετικές γεύσεις ή απλά είστε μερακλήδες και απολαμβάνετε ένα φλιτζάνι δυνατού εύγεστου γνήσιου καφέ, τότε αξίζει να τον δοκιμάσετε.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλους τους τύπους μηχανών παρασκευής καφέ. Συστήνουμε ένα κουταλάκι του γλυκού καφέ για κάθε φλιτζάνι (φυσικά εξαρτάται από εσάς πως τον προτιμάτε). Αεροστεγώς συσκευασμένος, καλό είναι να καταναλώνεται μέσα σε 4 εβδομάδες από την ημέρα που θα τον ανοίξετε.

Χαρακτηριστικά

  • Όπως αναφέρει η συσκευασία ο καφές αυτός είναι γ*μημενα δυνατός.
  • Προκύπτει από ανάμειξη Βραζιλιάνικου και ποικιλίας Arabica Ονδούρας.
  • Αλεσμένος ιδανικός για κάθε τύπο μηχανής καφέ.
  • Συσκευάζεται και ψήνεται στο Λονδίνο
  • Περιεχόμενο καφές
  • Καθαρό Βάρος 250g
  • Να καταναλώνεται σε 4 εβδομάδες από το άνοιγμα της συσκευασίας
  • Διαστάσεις 13 x 22 x 7.5 εκ.
  • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου. 

 

 
 
 
        
---- copyright 2018 gadgetlife----