Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

LED Desk Alarm Clock
LED Candles In Four Magic Colours
Camera Lens Mug
Heat Changing Love Mug
XO Shot Glasses
Yeti Lap Warmer
Cake Pops & Cupcakes Maker
Pizza Oven and Multi Grill
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Gadgets > home gadgets

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΩΝ YETI ΔΙΕΛΕΥΚΑΝΘΗΚΕ !

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΩΝ YETI ΔΙΕΛΕΥΚΑΝΘΗΚΕ !
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η photos
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
Yeti Lap Warmer [ID:7047]
Διαθέσιμο Τιμή: 54,99 € 
Αγορά
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Νύχτα. Στις κατάλευκες, χιονισμένες πλαγιές του όρους Έβερεστ ο δυνατός άνεμος μαστιγώνει τα πρόσωπα των εξερευνητών, γεγονός του δυσχεραίνει σημαντικά τις κινήσεις τους στα ούτως ή άλλως δύσβατα όρη. Παρά τις δυσκολίες όλοι προσπαθούν να είναι σε επιφυλακή, έχοντας τεντωμένες τις κεραίες τους. Κανένας δεν ξεχνά ούτε για μια στιγμή το λόγο για τον οποίο έχουν αφήσει τα ζεστά και άνετα σπίτια τους: Και μόνο η ιδέα να συναντήσουν το μυθικό yeti (γέτι), ακολουθώντας τα μυστηριώδη, τεράστια αποτυπώματα που έχουν χαραχτεί στο χιόνι, τους δίνει κουράγιο και ζεσταίνει τα ταλαιπωρημένα σώματα τους. 

Επί αιώνες ο μύθος του Yeti, ενός ανθρωπόμορφου όντος που πιστεύεται ότι ζει στα Ιμαλάια και σε άλλες απομονωμένες περιοχές του πλανήτη, εξάπτει τη φαντασία του κόσμου και δημιουργεί στους επιστήμονες πολλά ερωτήματα. 

Ένα τέτοιο σκηνικό όπως αυτό που σας περιγράψαμε παραπάνω μπορούμε να φανταστούμε ότι διαδραματιζόταν στο παγωμένο Έβερεστ κάθε φορά που μια οργανωμένη αποστολή προσπαθούσε να χτενίσει την περιοχή για να ανακαλύψει το μεγαλόσωμο, ανθρωπόμορφο θηρίο με το όνομα yeti, ενώ είμαστε σίγουροι ότι τολμηρές ιδέες περνούν ήδη από το μυαλό όλων εσάς που είναι εθισμένοι στην περιπέτεια και στις extreme καταστάσεις,

Αλλά και γι όλους τους υπόλοιπους από εμάς που είμαστε εθισμένοι στον καναπέ μας  μην απελπίζεστε μας ανακάλυψε ο Yeti Lap Warmer. O Yeti Lap Warmer είναι μια λούτρινη  μορφή του Yeti  όπως τον φανταζόμαστε από μαρτυρίες .  Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι πως όσο κρύο είναι το φυσικό περιβάλλον που ζει ο αληθινός Yeti, άλλο τόσο είναι ζεστός ο Yeti Lap Warmer.

Το μυστικό του Yeti Lap Warmer  φυσικά είναι τα ποιοτικά υλικά κατασκευής του τα οποία περιλαμβάνουν, το  απαλό πολυτελές λούτρινο ύφασμα του, οι ραφές του, ο σχεδιασμός του, οι μεγάλες επιφάνειες του, όλα προσαρμοσμένα ώστε να συγκρατούν την θερμότητα.

  

Αλλά αυτό που αποτελεί την απόλυτη έκπληξη,  είναι  ο μηχανισμός που κρύβει καλά στο εσωτερικό του και που δεν είναι τίποτε παραπάνω από μια ηλεκτρονική θερμάστρα συνοδευόμενη από μια επαναφορτιζόμενη μπαταριά.  Ναι, καλά διαβάσατε, μια ηλεκτρονική θερμάστρα, χωρίς καλώδια, πλήρως ακίνδυνη το μόνο που χρειάζεται είναι η φόρτιση της μπαταρίας που την τροφοδοτεί με ρεύμα. Συγκεκριμένα με μιας ώρας φόρτιση, θα εξασφαλίσετε ζεστασιά για τουλάχιστον 4 με 6 ώρες. Επιπλέον σας δίνετε η δυνατότητα να ρυθμίσετε και το επίπεδο της ζέστης.  Καταναλώνει ελάχιστο ρεύμα  τόσο που δεν αξίζει κανείς ούτε να το αναφέρει, και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που η φόρτιση του γίνεται μέσω της θήρας USB.

      

Το Yeti Lap Warmer  είναι τόσο μαλακό, σαν να είναι γεμισμένο με κάποιο υγρό. Είναι εξαιρετικά ευπροσάρμοστο, εκτός από άνετο. Βασικά τόσο άνετο, που κινδυνεύεις να κοιμηθείς με το που ακουμπήσεις πάνω του.

Δώστε λοιπόν στον ευατό σας την  ευκαιρία να γνωρίσετε και να υιοθετήσετε την πιο γλυκιά, λούτρινη αλεπού που αγαπά τη ζέστη και θα σας ταξιδέψει νοητά στην γαλήνη της φύσης!  Ναι θρυλικός Yeti των Ιμαλαίων είναι η μία και μοναδική συντροφιά ιδιαίτερα αυτά τα κρύα βράδυα του χειμώνα !

Είτε ξεκουράζεσαι μπροστά από την τηλεόραση, είτε έχεις αράξει στον καναπέ, είτε κάνεις στάσεις στο ταξίδι και κοιμάσαι μέσα στο αυτοκίνητο, ο Yeti Lap Warmer  θα σε μεταφέρει στον Παράδεισο, τόσο με την ζεστασιά του όσο και με την αφή του. Μεταφορικά πάντα.

Χαρακτηριστικά

 • Απίστευτα αναπαυτικό θερμαινόμενο μαξιλάρι.
 • Ιδανικό για όσους υποφέρουν απο το κρύο.
 • Τέλειο για υποστήριξη της μέσης αλλά και των άλλων μελών του σώματος.
 • Ανακούφηση σε πόνους όπως
 • Διαθέτει ηλεκτρονικό μηχανισμό θερμάστρας στο εσωτερικό του.
 • Τροφοδοτείται μέσω επαναφορτιζόμενης μπαταρίας στο εσωτερικό του.
 • Φορτιζεί μέσω θύρας USB (η από την μπρίζα χρησιμοποιώντας USB adaptor).
 • Μία ώρα φόρτισης της μπαταρίας εξασφαλίζει 4 με 6 ώρες συνεχούς φόρτισης.
 • Ρυθμιζόμενο επίπεδο θερμότητας.
 • Πολύ μαλακό με δερμάτινα τελειώματα στα πόδια.
 • Εξωτερικό λούτρινο ύφασμα πολυτελείας.
 • Διαστάσεις: 50 x 43 x 14 εκ.
 • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου
 
 
 
        
---- copyright 2021 gadgetlife----