Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

Cake Pops & Cupcakes Maker
Sound Cylinder Speaker
LED Candles In Four Magic Colours
Pizza Oven and Multi Grill
LED Desk Alarm Clock
Mooncandles Multi
Camera Lens Mug
Twitter GadgetLife


 
          
Εγγραφή στο newsletter
Gift Finder
 
Προϊόντα > Cool Home > cups, mugs & glasses

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΪΝΗ ΔΟΣΗ ΚΑΦΕΪΝΗΣ !

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΪΝΗ ΔΟΣΗ ΚΑΦΕΪΝΗΣ !
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η photos
Pusheen - Ceramic Travel Mug [ID:7028]
Διαθέσιμο Τιμή: 11,99 € 
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών

Εάν γνωρίζατε εκ των προτέρων ότι ένα πλαστικό ποτηράκι διασπάται βιολογικά μέσα σε 500 χρόνια, το οποίο μοιραία θα συμβεί στη χώρα μας αφού τα πετάμε οπουδήποτε και εφόσον δεν υπάρχει και καμιά σοβαρή μονάδα ανακύκλωσης πλαστικών, θα το ξανασκεφτόσασταν όταν δίνατε την παραγγελία για τον καφέ σας. Και αν αυτό δεν είναι αρκετό, να σας ενημερώσουμε ότι η πολυστερίνη σε μεγάλες θερμοκρασίες απελευθερώνει ουσίες, όπως το αποδεδειγμένα καρκινογόνο στυρόλιο ή στυρένιο, χωρίς τις οποίες ο οργανισμός μας θα ήταν σαφώς πιο υγιής.

Για να πούμε την αλήθεια το λευκό πλαστικό ποτήρι,  έχει αναχθεί σε σύμβολο του σύγχρονου τρόπου ζωής: ένας καφές στο πόδι πηγαίνοντας στο γραφείο, τρέχοντας στο meeting, κρατώντας μας ξύπνιους στις υπερωρίες ... Δύσκολα να φανταστεί πια κανείς τη ζωή χωρίς αυτό.

Για το λόγο αυτό παρουσιάζουμε το σωσία του σε μια πιο χαριτωμένη εξωτερική εμφάνιση, που σέβεται το περιβάλλον και την υγεία μας. Κατασκευασμένη από θερμική πορσελάνη με καπάκι σιλικόνης, η κούπα Pusheen - Ceramic Travel Cup είναι κατάλληλη για όσους θέλουν να διατηρήσουν στη ζωή τους το status symbol του ‘εργασιομανής καριερίστας’, και ενδείκνυται για όσους θέλουν να συμβάλλουν στη διάσωση των φυσικών πόρων. Διακοσμημένη με χαρακτήρες απο τον κόσμο του internet και συγκεκριμένα της απίθανης γάτας pusheen, για να σας φτιάχνει την διάθεση.

Η μόνη κούπα που φέρνει στο γραφείο σας το lifestyle Νεοϋορκέζικης νοοτροπίας με το χίπικο και οικολογικά συνειδητοποιημένο πνεύμα του Σαν Φρανσίσκο, ακόμα κι αν αυτό βρίσκεται στην εθνική Αθηνών-Λαμίας!

Χαρακτηριστικά

  • Μια άκρως οικολογική κούπα, έξυπνα μεταμφιεσμένη σε πλαστικό ποτήρι μιας χρήσεως, χωρίς τα συνήθη διαφημιστικά των μεγάλων αλυσίδων καφέ 
  •  Χρησιμοποιείται άφοβα ξανά και ξανά, ή μέχρι να τη σπάσετε ή μέχρι να τη ‘ζουλάρει’ ο ζηλόφθων συνάδελφος του διπλανού γραφείου
  • Η κούπα είναι κατασκευασμένη από διπλά τοιχώματα θερμικής πορσελάνης
  • Το καπάκι είναι από σιλικόνη
  • Κατάλληλη για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων
  • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου
  • Διαστάσεις: 15εκ x 10εκ x 10εκ
 
 
 
        
---- copyright 2018 gadgetlife----