Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

XO Shot Glasses
LED Candles In Four Magic Colours
Cake Pops & Cupcakes Maker
Yeti Lap Warmer
LED Desk Alarm Clock
Heat Changing Love Mug
Pizza Oven and Multi Grill
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Sold out

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ .. !

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ .. !
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η photos
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
LIKE A BOSS Mug [ID:7026]
Συγνώμη Εξαντλήθηκε!  
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Για όσους έχουν παρακολουθήσει κάποια εκπαίδευση σε management και γενικώς στο θέμα της διοίκησης επιχειρήσεων,  το πιθανότερο είναι ότι γνωρίζουν έστω και θεωρητικά ότι ένας καλός manager, καλό είναι να κρατά την θέση του και με τον τρόπο του να υπενθυμίζει στους υφισταμένους τον αρχηγικό του ρόλο.

Ο τρόπος για τέτοιου είδους υπενθυμίσεις είναι κάτι το προσωπικό, σίγουρα οι εποχές του ‘βούρδουλα’ και των εκφοβισμών έχουν περάσει ανεπιστρεπτή (τουλάχιστο έτσι θέλουμε να πιστεύουμε). Φυσικά εξαρτάται και από το χαρακτήρα του καθενός, καμιά φορά όμως υπάρχουν και μερικές λεπτομέρειες που δίνουν το στίγμα των λόγων.  Μια τέτοια λεπτομέρεια θα μπορούσε να είναι για παράδειγμα η κούπα που πίνετε τον καφέ σας.

Αν πιστεύετε κι εσείς ότι η κούπα είναι ένα πολύ προσωπικό αντικείμενο και θα έπρεπε να λέει κάτι για την προσωπικότητά σας, τότε σίγουρα θα πρέπει να αποφύγετε τις μονόχρωμες. Τα εκάστοτε σχέδια επίσης μπερδεύουν ενδέχεται να περάσουν το λάθος μήνυμα. Τι θα λέγατε όμως για μια ωραιότατη επιγραφή, που θα φανερώνει ξεκάθαρα ποιος είναι ο ρόλος σας και τι μέρος του λόγου είστε;

Απευθυνόμενη λοιπόν σε όλους εσάς λοιπόν που βρίσκεστε σε μια θέση ευθύνης όπως group learders, managers, executives κλπ. η οποία προϋποθέτει τον συντονισμό των υφισταμένων σας, και φυσικά σε όλους εσάς που περνάτε ατέλειωτες ώρες στη δουλειά και θέλετε να  δώσετε κάποια σημαντικά μηνύματα στους γύρω σας, η κούπα Like a Boss Mug είναι για εσάς.

Με το συμβολικό σχήμα του καπιταλιστικού κόσμου που δεν είναι άλλο από το σχήμα του δολαρίου σε χρυσή απόχρωση, να παίρνει περίοπτη θέση όπως το χερούλι της κούπας και να θυμίζει ότι ακόμη και την ώρα του καφέ ο χρόνος είναι χρήμα, η κούπα σας θα ξεχωρίζει από όλες τις υπόλοιπες. Κατασκευασμένη από ποιοτικό κεραμικό με ανεξίτηλα χρώματα και με χωρητικότητα 350 ml.  Κατάλληλη  για χρήση στο φούρνο μικροκυμάτων αλλά και στο πλυντήριο πιάτων.

 

Η ανθεκτική αυτή κεραμική κούπα αναλαμβάνει να κρατήσει το αγαπημένο σας ρόφημα -όποιο κι αν είναι αυτό - ζεστό, ενώ εσείς δουλεύετε!  Αφεντικά όλου του κόσμου, στην υγειά σας!

Χαρακτηριστικά

  • Μια κούπα που προορίζεται για ορκισμένους εργασιομανείς και ιδιαίτερως σε όσους κατέχουν διευθυντική θέση! Γιατί να το κρύψετε άλλωστε;
  • Iδανική για να πίνετε τον καφέ σας στο γραφείο.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια στο πλυντήριο πιάτων.
  • Κατάλληλη για ηλικίες 8+.  
  • Διαστάσεις: 9.5 x 12 x 8 εκ.
  • Χωρητικότητα 350 ml.
  • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου.
 
 
 
        
---- copyright 2020 gadgetlife----