Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

LED Desk Alarm Clock
LED Candles In Four Magic Colours
Heat Changing Love Mug
Cake Pops & Cupcakes Maker
Pizza Oven and Multi Grill
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Sold out

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΚΑΦΕ ΤΟΥ ROBOCUP !

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΚΑΦΕ ΤΟΥ ROBOCUP !
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η photos
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
Robocup [ID:6795]
Συγνώμη Εξαντλήθηκε!  
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Αφήστε μας να σας μεταφέρουμε στο 2028. Τη ρομποτική τεχνολογία την ελέγχει η εταιρία OmniCorp. Τα προϊόντα τους κερδίζουν πολέμους ανά τον πλανήτη και τώρα θέλουν να τα φέρουν στις πόλεις. Σε μία από αυτές το Ντιτρόιτ, ζει ο Άλεξ Μέρφι, καλός σύζυγος, στοργικός πατέρας και τίμιος αστυνομικός. Όταν σε μια επιχείρηση τραυματίζεται και τίθεται κλινικά νεκρός, η OmniCorp αναλαμβάνει να του σώσει τη ζωή. Αποτέλεσμα είναι να γίνει η βάση ενός νέου ρομπότ-αστυνομικού, με υπερδυνάμεις ικανές να αντιμετωπίσουν το συνεχώς αυξανόμενο έγκλημα. Όμως, ο άνθρωπος Μέρφι δεν έχει χαθεί τελείως πίσω από τη σιδερένια πανοπλία. Ναι ο Μέρφι δεν παύει να αποτελεί ένα ανθρώπινο όν στην βάση του με ανθρώπινα συναισθήματα αλλά και αδυναμίες όπως να απολαμβάνει τον καφέ του ή το τσάι του όπως όλους τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς.

Αλήθεια πόσοι από εμάς δεν θα φανταζόμασταν να ζήσουμε έστω για λίγο στον κόσμο του Μέρφι, να νοιώσουμε την δύναμη του και την ικανοποίηση από την καταπολέμηση του κακού στους επικίνδυνους δρόμους του Ντιτρόιτ. Λοιπόν είναι ώρα να σας επαναφέρουμε από το 2028 στο 2014 και με την απίθανη συλλεκτική κούπα για ροφήματα RoboCup να σας αφήσουμε να απολαύστε ένα ζεστό καφέ, το τσάι σας, μια απολαυστική σοκολάτα ή ακόμη και την αγαπημένη σας σούπα , και όλα αυτά με πλούσια δόση φαντασίας και πρωτοτυπίας.

Πιστό αντίγραφο του κεφαλιού του γνωστού ανά την υφήλιο Robocop, κατασκευασμένη από αρίστης ποιότητας κεραμικά υλικά που εγγυώνται αντοχές κάτω από αντίξοες συνθήκες όπως του φούρνου μικροκυμάτων αλλά και του πλυντηρίου πιάτων. Εργονομικά σχεδιασμένη ώστε να πιάνεται σταθερά και να μην καίγεστε ενώ η μεγάλη χωρητικότητα της, σας εξασφαλίζει ακόμη περισσότερη απόλαυση.

H συλλεκτική  κούπα Robocup σχεδιάστηκε όχι μόνο σαν σύμβολο για την καταπολέμηση του κοινού εγκλήματος αλλά και για την απόλαυση του αγαπημένου σας ροφήματος με πολύ δόση φαντασίας.

Χαρακτηριστικά

  • Κούπα για ροφήματα, πιστό αντίγραφο του Robocop 
  • Εργονομικά σχεδιασμένη με μεγάλη χωρητικότητα 
  • Κατάλληλη για τον καφέ, το τσάι, το γάλα ή τη σούπα …! 
  • Ενδείκνυται για πλύσιμο στο πλυντήριο 
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το φούρνο μικροκυμάτων 
  • Υλικά αρίστης ποιότητος 
  • Διαστάσεις  9,3εκ (διάμετρος) x 10 εκ (ύψος) 
  • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου.
Σχετικά προϊόντα
Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΚΟΥΠΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΦΕΣΗ ΣΤΗ ... ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!
  Camera Lens Mug 19,99 €  
 
 
 
        
---- copyright 2018 gadgetlife----