Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

Camera Lens Mug
Pizza Oven and Multi Grill
Cake Pops & Cupcakes Maker
Heat Changing Love Mug
Yeti Lap Warmer
Sex Panther
LED Candles In Four Magic Colours
XO Shot Glasses
LED Desk Alarm Clock
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Gadgets > home gadgets

ΔΙΑΓΝΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ!

ΔΙΑΓΝΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ!
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η photos
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
Insta-Scan Thermometer [ID:6707]
Διαθέσιμο 39,99 € - 29,99 € 
Αγορά
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Έχουμε συνδέσει κατά καιρούς πολλά και διάφορα gadgets στις θύρες usb του υπολογιστή μας. Ήρθε η ώρα να συνδέσουμε και ένα πρωτοποριακό ψηφιακό θερμόμετρο νέας γενιάς, που σας μετρά την θερμοκρασία από το αυτί χωρίς καν να σας αγγίξει και στη συνέχεια συνδέεται με τον υπολογιστή σας, όπου και μπορείτε να κρατάτε όλα σας τις μετρήσεις αρχειοθετημένες! Υποδεχτείτε, λοιπόν, το απίθανο ION USB Insta-Scan Thermometer στη ζωή σας και εκσυγχρονίστε τις μεθόδους σας!

Το ION USB Insta-Scan Thermometer είναι το μοναδικό ψηφιακό θερμόμετρο που μετρά με ακρίβεια τη θερμοκρασία από το αυτί χωρίς επαφή, αλλά με σάρωση, μπορεί να συνδεθεί με τον υπολογιστή και σας απλουστεύει τη ζωή! Παρότι σούπερ εξελιγμένο, το θερμόμετρο αυτό δεν είναι καθόλου πολύπλοκο στη χρήση!

Απλά, κάθε φορά που υποψιάζεστε πως ανεβάζετε πυρετό, φέρτε το ION USB Insta-Scan Thermometer κοντά στο αυτί σας, ώστε να σκανάρει αμέσως τη θερμοκρασία σας! Στη συνέχεια, το έξυπνο αυτό θερμόμετρο θα αποθηκεύσει τη μέτρηση αυτή (μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι και 20 διαφορετικές μετρήσεις) και με το συνοδευτικό καλώδιο USB μπορείτε να αποθηκεύσετε τις πληροφορίες αυτές στον υπολογιστή σας. Εκεί, με τη βοήθεια του συνοδευτικού λογισμικού ION's Health Suite θα έχετε την ευκαιρία να κρατήσετε ολόκληρο αρχείο από αποτελέσματα, να κάνετε την προσωπική σας ανάλυση, κρατώντας τα στατιστικά της υγείας σας. Και σε περίπτωση που χρειαστεί να σας δει γιατρός, μπορείτε να του στείλετε τα αποτελέσματα αυτά ηλεκτρονικά, απευθείας από το αναλυτικότατο αρχείο σας! 

Εύχρηστο, έξυπνο και αποτελεσματικό, το hi tech θερμόμετρο ION USB Insta-Scan Thermometer θα σας κάνει την πιο απλή και ευχάριστη διάγνωση και τη ζωή απείρως πιο εύκολη κάθε φορά που υποψιάζεστε πως έχετε υψηλή θερμοκρασία. Περαστικά!

Χαρακτηριστικά

  • Ένα σούπερ εξελιγμένο ψηφιακό θερμόμετρο που σας μετρά με ακρίβεια τη θερμοκρασία από το αυτί, χωρίς επαφή, αλλά με σάρωση κάνοντας έτσι την πιο hi tech διάγνωση! 
  • Αποθηκεύει τα αποτελέσματα των μετρήσεων της θερμοκρασίας σας, τα οποία και σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας! 
  • Συνδέεται με τον υπολογιστή μέσω καλωδίου USB.
  • Συνοδεύεται από το λογισμικό ION Health Suite που σας δίνει τη δυνατότητα να κρατήσετε ολόκληρο αρχείο από αποτελέσματα, να κάνετε την προσωπική σας ανάλυση, κρατώντας τα στατιστικά της υγείας σας και να στείλετε αν επιθυμείτε ηλεκτρονικά τα αποτελέσματα στον γιατρό σας!
  • Διατίθεταιθ σε κομψή συσκευασία δώρου.
 
 
 
        
---- copyright 2019 gadgetlife----