Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

Sound Cylinder Speaker
LED Candles In Four Magic Colours
Cake Pops & Cupcakes Maker
Pizza Oven and Multi Grill
LED Desk Alarm Clock
Mooncandles Multi
Camera Lens Mug
Twitter GadgetLife


 
          
Εγγραφή στο newsletter
Gift Finder
 
Προϊόντα > Sold out

ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!

ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η photos video
Plank [ID:6621]
Συγνώμη Εξαντλήθηκε!  
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών

Εκτός από τα χρήματα, ποια είναι τα άλλα δύο αντικείμενα που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε να πάρουμε μαζί φεύγοντας από το σπίτι; Το κινητό μας τηλέφωνο και τα κλειδιά φυσικά! Υπάρχει, λοιπόν, μια έξυπνη αποθηκευτική βάση που φιλοξενεί και τα δύο, εύστοχα και πρακτικά και, καθώς κρεμιέται στον τοίχο (ιδανικά δίπλα στην είσοδο), σας υπενθυμίζει να τα παίρνετε πάντα μαζί φεύγοντας από το σπίτι! Υποδεχτείτε, λοιπόν, το Plank, το έξυπνο μικρό ράφι που θα σας οργανώσει!

Η μικροσκοπική αυτή σανίδα έχει κατασκευαστεί από εμποτισμένο ξύλο, που γίνεται η ιδανική αντιολισθητική βάση για το πολύτιμό σας κινητό (γιατί όχι και για το πορτοφόλι;), ενώ συγκρατεί επίσης τα κλειδιά σας με μαγικό τρόπο, αφού στην κάτω πλευρά διαθέτει κρυφή μαγνητική επιφάνεια! Έτσι, έχετε πάνω της το κινητό σας αναπαυτικά ξαπλωμένο και τα κλειδιά σας να αιωρούνται θεαματικά ακριβώς από κάτω!

 

Το Plank τοποθετείται στον τοίχο χωρίς κόπο και θα σας φανεί πολύ χρήσιμο! Εκτός όμως από την αναμφισβήτητη χρηστικότητά του, δεν θα έπρεπε να παραβλέπουμε και την υψηλή διακοσμητική του αξία. Η σούπερ κομψή και στιλάτη αυτή σανίδα αποτελεί ένα μίνι ράφι που μπορεί να φιλοξενηθεί σε κάθε σπίτι, ενώ χάρη στη φυσική ξύλινή του εμφάνιση ταιριάζει με κάθε είδους διακόσμηση!

Απλά κρεμάστε το καλαίσθητο Plank στον τοίχο και αναδείξτε το μινιμαλιστικό σας γούστο!

Χαρακτηριστικά

  • Μία έξυπνη και καλαίσθητη βάση με κρυφή μαγνητική επιφάνεια που στέκεται στον τοίχο και κρατά στην ίδια θέση κινητό, πορτοφόλι και κλειδιά!  
  • Απαιτεί τοποθέτηση στον τοίχο, η οποία γίνεται με τη σιδερένια υποδοχή και τις βίδες που παρέχονται και με ένα κατσαβίδι που θα πρέπει να έχετε.
  • Διαστάσεις: 8 x 1 x 14 εκ.
  • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου.
 
 
 
        
---- copyright 2018 gadgetlife----