Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

Pizza Oven and Multi Grill
Cake Pops & Cupcakes Maker
Camera Lens Mug
Yeti Lap Warmer
Heat Changing Love Mug
XO Shot Glasses
LED Candles In Four Magic Colours
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > sports & outdoors > cycling

ΤΟ ΡΕΤΡΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΟΣΜΟ

ΤΟ ΡΕΤΡΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΟΣΜΟ
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η photos video
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
SBU V3 Self Balancing Unicycle [ID:6611]
Διαθέσιμο Τιμή: 1.999,99 € 
Αγορά
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Ποιος είπε ότι ποδήλατα που έχουν μία ρόδα συναντά κανείς μόνο στα τσίρκα; Όχι αγαπητοί μας φίλοι! Δεν χρειάζεται να είστε ακροβάτες προκειμένου να καβαλήσετε ένα ποδήλατο που δεν έχει δύο ρόδες! Και δεν αναφερόμαστε φυσικά σε κάποιο τυχαίο μονόκυκλο, αλλά στο καταπληκτικό SBU V3 Self Balancing Unicycle, που θα σας χαρίσει ισορροπία που θα ζήλευαν και τα κανονικά ποδήλατα!

Καταρχήν, είναι τόσο μοναδικό σαν εικόνα που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα! Πάνω στο απίθανο αυτό ποδήλατο θα νιώθετε σαν να προέρχεστε από τη δεκαετία του ’30! Το SBU V3 Self Balancing Unicycle δεν διαθέτει όμως μόνο ρετρό εμφάνιση, αλλά και εξελιγμένη σχεδίαση που θα σας ενθουσιάσει!

        

Η σούπερ αναπαυτική του, ενισχυμένη με τζελ σέλα σάς παρέχει ένα άνετο κάθισμα, ενώ ο ενσωματωμένος ηλεκτρικός του κινητήρας, θα φροντίσει ώστε να κάνετε άνετα και ξεκούραστα τη διαδρομή σας! Το ιδιοφυές αυτό ποδήλατο διαθέτει επίσης αισθητήρες κίνησης, στρίβει δηλαδή προς την κατεύθυνση που γέρνει το σώμα σας ενώ χάρη στο εξελιγμένο σύστημα εξισορρόπησης εξασφαλίζει ότι δεν θα πέσετε ποτέ από τη θέση σας!

      

Για να το θέσουμε, λοιπόν, πιο απλά θα λέγαμε ότι το SBU V3 Self-Balancing Unicycle διαθέτει μία μόνο ρόδα, μία σούπερ άνετη σέλα και πηγαίνει προς την κατεύθυνση που γέρνει αυτός που το καβαλάει!

Χάρη στο σούπερ ισχυρό και αποδοτικό σύστημα μπαταρίας του, ο χειρισμός του SBU V3 είναι κυριολεκτικά παιχνιδάκι: απλά γέρνετε προς τα μπροστά για να προχωρήσει, προς την επιθυμητή μεριά για να στρίψει ή προς τα πίσω για να μειώσει ταχύτητα ή να σταματήσει! Για να μην πούμε ότι ο κινητήρας κάνει όλη τη δουλειά για σας και έτσι δεν χρειάζεται καν να κάνετε πετάλι! Φτάνετε δηλαδή ξεκούραστα στον προορισμό σας, έχοντας αποσπάσει τον θαυμασμό όσων βρεθούν στο δρόμο σας!

Τολμήστε, λοιπόν, να καβαλήσετε το συναρπαστικό SBU V3 Self Balancing Unicycle και δείτε και μόνοι σας πως η ισορροπία μπορεί να επιτευχθεί πανεύκολα και με μία μόνο ρόδα! Το μοναδικό αυτό μονόκυκλο σύντομα θα γίνει το αγαπημένο σας μέσο!

Χαρακτηριστικά

 • Ένα συλλεκτικό μονόκυκλο ποδήλατο που σας χαρίζει ασυναγώνιστη ισορροπία και ρετρό αίγλη σε κάθε διαδρομή! 
 • Ο χειρισμός του είναι παιχνιδάκι: απλά γέρνετε προς τα μπροστά για να προχωρήσει, προς την επιθυμητή μεριά για να στρίψει ή προς τα πίσω για να μειώσει ταχύτητα ή να σταματήσει!
 • Διαθέτει κινητήρα 1000-Watt BLDC.
 • Από τα 0 στα 10 μίλια την ώρα σε 3 δευτερόλεπτα.
 • Μέγιστη ταχύτητα: 15 μίλια την ώρα.
 • Διαθέτει αναγεννητικό φρενάρισμα και τις πατενταρισμένες λειτουργίες Turn Assist™, Push Back™, Smart Sense™.
 • Έχει κατασκευαστεί από 6061 κράμα αλουμινίου και διαθέτει μαύρη ημι-γυαλιστερή επίστρωση σε σκόνη.
 • Λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία 53V Lithium iron phosphate (LiFePO4).
 • Κάθε φόρτιση του εξασφαλίζει κατά προσέγγιση 12-16 χιλιόμετρα πορεία.
 • Αντέχει βάρος μέχρι 115-135 κιλά.
 • Βάρος: 12,5 κιλά.
 • Διαστάσεις: σε Riding Mode: 40 x 45.5 x 72 εκ. , σε Compact Mode: 19 x 45.5 x 72 εκ.,    σε Storage Mode: 19 x 40.5 x 57 εκ.
 • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου.
 
 
 
        
---- copyright 2021 gadgetlife----