Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

LED Candles In Four Magic Colours
Heat Changing Love Mug
Pizza Oven and Multi Grill
LED Desk Alarm Clock
Camera Lens Mug
XO Shot Glasses
Yeti Lap Warmer
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > sports & outdoors > cycling

ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ BIKE TWIN PACK!

ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ BIKE TWIN PACK!
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
BikeLit Twin Pack [ID:6392]
Διαθέσιμο Τιμή: 19,99 € 
Αγορά
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Το ποδήλατο έχει γίνει από καιρό το αγαπημένο σας μέσο! Τόσο πολύ σας έχει βολέψει αυτή η οικολογική μετακίνηση που σας γυμνάζει και σας πηγαίνει παντού χωρίς βενζίνη, που σκέφτεστε να παρκάρετε το αυτοκίνητο μόνιμα για τις ζεστές ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές μέρες και στο εξής να κυκλοφορείτε με το ποδήλατό σας μέρα και νύχτα! Μόλις είπαμε τη λέξη κλειδί! Γιατί αν σκοπεύετε να κάνετε πετάλι μες στη νύχτα, θα χρειαστείτε φώτα! Τόσο για να σας ανοίγουν το δρόμο μες στα σκοτάδια, αλλά κυρίως για να γίνεστε ορατοί από απόσταση από τους πεζούς και τα υπόλοιπα οχήματα. Συνδυάζοντας, λοιπόν, την οδική σας ασφάλεια με ασύγκριτη πρακτικότητα και ευκολία, καταλήξαμε στα έξυπνα αυτά φώτα για ποδήλατα! Με το απίθανο BikeLit Twin Pack για οδηγό δεν έχετε να φοβάστε τίποτα!

Το καταπληκτικό αυτό σετ αποτελείται από δύο φώτα για ποδήλατα (ένα για πίσω και ένα για μπροστά), τα οποία ξεχωρίζουν από όλα τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν στην αγορά, γιατί δεν είναι συναρμολογημένα πάνω στο ποδήλατο μόνιμα, αλλά είναι αφαιρούμενα! Κλιπάρουν δηλαδή σε δευτερόλεπτα πάνω στα καλώδια των φρένων μόλις σας είναι απαραίτητα και απομακρύνονται εξίσου πανεύκολα!

    

Το ιδιοφυές της υπόθεσης είναι πως το αχτύπητο δίδυμο του BikeLit Twin Pack εκτός από το να ρίχνει φως στις νυχτερινές σας διαδρομές, φροντίζει επίσης για την ακεραιότητα του ποδηλάτου σας! Όλοι γνωρίζουμε πόσο δελεαστικά είναι δυστυχώς για τους κλέφτες τα φανταχτερά και «φορτωμένα» με αξεσουάρ ποδήλατα! Το δικό σας όμως θα φαίνεται ότι διαθέτει μόνο τα βασικά, αφού θα του αφαιρείτε τα φώτα ύστερα από κάθε βόλτα!

Κάθε φως του BikeLit Twin Pack περιέχει ένα σούπερ λαμπρό LED λαμπάκι μακράς διάρκειας που ξεχωρίζει από μέχρι και ένα μίλι μακριά, εξασφαλίζοντας σας έτσι οδική ασφάλεια. Το μπροστινό φωτάκι είναι λευκό και το πίσω κόκκινο, ενώ και τα δύο είναι ανθεκτικά στον καιρό -κοινώς αδιάβροχα! Βάλτε τα, λοιπόν, στην τσάντα πριν από κάθε ποδηλατάδα!

Χαρακτηριστικά

  • Ένα σετ από έξυπνα αφαιρούμενα Led φώτα για ποδήλατα (λευκό για μπροστά και κόκκινο για πίσω) που κλιπάρουν πάνω στα καλώδια των φρένων και εξασφαλίζουν την ορατότητά σας στα μάτια των άλλων οδηγών! 
  • Τοποθετούνται μέσα σε δευτερόλεπτα σε όλα τα ποδήλατα χωρίς εργαλεία! Απλά στερεώστε τα στα καλώδια από τα φρένα, πίσω και μπροστά!
  • Είναι ελαφριά και σούπερ πρακτικά! Τα κουβαλάτε στην τσέπη ή στην τσάντα και τα αφαιρείτε αν θέλετε από το ποδήλατο ύστερα από κάθε βόλτα!
  • Χάρη στη σταθερή τους λαβή, παραμένουν στην ίδια θέση.
  • Διαθέτουν 2 διαφορετικές λειτουργίες: φέγγουν συνεχόμενα ή αναβοσβήνουν.
  • Είναι αδιάβροχα.
  • Περιέχουν αναπληρώσιμες μπαταρίες μακράς διάρκειας. 
  • Λειτουργούν με 2 μπαταρίες CR2016 το καθένα (περιλαμβάνονται).
  • Διάρκεια ζωής μπαταρίας: 20 ώρες σε κανονική λειτουργία και 25 ώρες αναβοσβήνοντας. 
  • Διατίθενται σε κομψή συσκευασία δώρου. 
 
 
 
        
---- copyright 2021 gadgetlife----