Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

Cake Pops & Cupcakes Maker
LED Candles In Four Magic Colours
Pizza Oven and Multi Grill
LED Desk Alarm Clock
Camera Lens Mug
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Cool Home > Cool Kitchen

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΥΓΟ ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΑ!

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΥΓΟ ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΑ!
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
Super Egg Cup [ID:6252]
Διαθέσιμο Τιμή: 4,99 € 
Αγορά
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Μπορεί να μην έχει δοθεί ακόμα μια σαφής απάντηση στην απορία αν η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα, σίγουρα όμως βλέπουμε για πρώτη φορά στα χρονικά ένα αυγό σε ρόλο... υπερήρωα! Το εκπληκτικό Super Egg Cup είναι η πρωτοποριακή θήκη που θα δώσει σε κάθε βραστό αυγό την αίγλη που του αξίζει!

Απολαύστε, λοιπόν, την ημερήσιά σας δόση από τις υψηλές πρωτεΐνες και τα βασικά αμινοξέα που είναι απαραίτητα για μια ισορροπημένη διατροφή και την καλή υγεία, στην πιο πρωτότυπη κι εντυπωσιακή συσκευασία!

Οι μαμάδες μας άλλωστε επέμεναν πάντα πως πρέπει να τρώμε βραστά αυγά για να γίνουμε γερά και δυνατά παιδιά. Για υπερφυσικές δυνάμεις όμως δεν ανέφεραν τίποτα (γιατί θα το θυμόμασταν, σίγουρα)! Και έρχεται τώρα το Super Egg Cup και ανατρέπει τα δεδομένα! Η απίθανη αυτή αυγοθήκη, δεν αλλάζει τίποτα στη γεύση, δίνει όμως έναν ξεχωριστό χαρακτήρα στα αυγά όπως τα γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Στο εξής, κανένα αυγό δε θα θεωρείται συνηθισμένο, αφού μόλις έρθει σε επαφή με την καταπληκτική αυτή θήκη, αποκτά ηρωική υπόσταση! Το Super Egg Cup, κατασκευασμένο από ανθεκτικό νάιλον, γίνεται η πιο ιδανική βάση που το θρεπτικό σας αυγό θα φιλοξενήσει και την πιο πρωτότυπη εμφάνιση θα του χαρίσει!

Το απίθανο Super Egg Cup δηλαδή μετατρέπει κάθε ταπεινό αυγό που προήλθε από μια τυχαία κότα, σε έναν παντοδύναμο χαρακτήρα που θα μπορούσε άνετα να πρωταγωνιστεί (γιατί όχι;) στη δική του σειρά, διασώζοντας άλλα -βραστά ή μελάτα- αυγά και δυναμώνοντας τους εξασθενημένους οργανισμούς που το έχουν ανάγκη!

Εκτός από το να σερβίρει ευρηματικά τα βραστά αυγά για ένα πλήρες και υγιεινό πρωινό ή άλλο γεύμα, το Super Egg Cup ζωηρεύει, όπως βλέπετε, τη φαντασία και κρίνεται έτσι κατάλληλο για μικρά ή μεγάλα παιδιά, που είναι πια έτοιμα να ξεκινήσουν μαζί του (άλλη) μία πραγματικά ηρωική μέρα!

Χαρακτηριστικά

  • Μετατρέψτε κάθε αυγό σε έναν παντοδύναμο υπερήρωα με την πρωτοποριακή αυτή αυγοθήκη! 
  • Δίνει στα βραστά σας αυγά μια εξαιρετική, χιουμοριστική εμφάνιση και ξεχωριστή, ηρωική προσωπικότητα! 
  • Έχει κατασκευαστεί από ανθεκτικό νάιλον. 
  • Διαστάσεις: 8 x 7.7 x 7εκ.
  • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου.
 
 
 
        
---- copyright 2018 gadgetlife----