Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

LED Desk Alarm Clock
Heat Changing Love Mug
XO Shot Glasses
Cake Pops & Cupcakes Maker
LED Candles In Four Magic Colours
Camera Lens Mug
Yeti Lap Warmer
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > sports & outdoors > fitness

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
USB Pedometer [ID:6209]
Διαθέσιμο Τιμή: 24,99 € 
Αγορά
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Ενώ η σκέψη σας διανύει πολλά χιλιόμετρα καθημερινά και μάλιστα σε ασύλληπτη ταχύτητα, εσείς δεν διατηρείτε ιδιαίτερα καλή σχέση με το περπάτημα. Λίγο η βόλεψη, που πηγαίνετε παντού με το αμάξι, λίγο η κούραση που σας καταβάλλει και η άσκηση απουσιάζει παντελώς από το ζωή σας. Αν είχατε όμως κάποιον, όπως το USB Pedometer, να μετράει τα βήματά σας, θα βλέπατε πως ακόμα και όταν δεν το καταλαβαίνετε, παρόλα αυτά γυμνάζεστε: σε μια βόλτα για ψώνια, στις διαδρομές από και προς το φωτοτυπικό στο γραφείο, βγάζοντας βόλτα το σκύλο, όλα αυτά τα βήματα μπορεί αν αθροιστούν να σας ξαφνιάσουν!

Είδατε που περπατάτε αρκετά τελικά; Ας είναι καλά ο έξυπνος αυτός βηματομετρητής που σας άνοιξε τα μάτια! Αν αθλείστε κιόλας βέβαια ακόμα καλύτερα! Σε κάθε περίπτωση, με τη βοήθεια του απίθανου αυτού βηματομετρητή θα είστε σε θέση να γνωρίζετε πόσα ακριβώς βήματα διανύσατε και κατ’ επέκταση πόσες θερμίδες κάψατε κάθε μέρα.

Απλά κρεμάστε το USB Pedometer στο λαιμό σας ή κρύψτε το στην τσέπη και ξεχάστε ότι είναι εκεί! Ενώ εσείς είστε απασχολημένοι δηλαδή με τις καθημερινές σας ασχολίες, εκείνο υπολογίζει με ακρίβεια όλα σας τα βήματα. Έτσι, αθροίζοντας όλα αυτά τα βήματα που έχετε κάνει χωρίς να το πάρετε χαμπάρι, αλλά και τα υπόλοιπα που θα κάνετε σκόπιμα, το USB Pedometer θα σας βοηθήσει να δείτε το περπάτημα σαν μια ευχάριστη καθημερινή συνήθεια και όχι σαν καταναγκαστική άσκηση!

                                                  

Μάλιστα, μπορείτε να θέτετε διαφορετικό στόχο για κάθε μέρα, αυξάνοντας όταν νιώθετε ακμαίοι τα βήματα και το ιδιοφυές USB Pedometer θα σας ειδοποιήσει μόλις ο στόχος που είχατε θέσει επιτευχθεί! Ύστερα θα μπορείτε να τσιμπολογήσετε ελεύθερα – το κερδίσατε άλλωστε! Και όταν γυρίσετε σπίτι, απλά συνδέστε την καταπληκτική αυτή συσκευή με τον υπολογιστή μέσω θύρας USB, και τα δεδομένα σας θα αποθηκευτούν με μια κίνηση!

Έτσι, με το συνοδευτικό λογισμικό που είναι ιδιαίτερα απλό στη χρήση, θα μπορείτε να παρακολουθείτε αναλυτικά την πρόοδό σας και να ανανεώνετε τους στόχους σας, βάζοντας το περπάτημα για τα καλά στο πρόγραμμά σας και εντυπωσιάζοντας τους φίλους σας, αλλά και εσάς τους ίδιους!

Χαρακτηριστικά

  • Ένας ιδιοφυής βηματομετρητής που θα σας βάλει στο τριπάκι της άσκησης!
  • Υπολογίζει με ακρίβεια τα βήματα που κάνετε και τις θερμίδες που καίτε.
  • Η συσκευή μπορεί να αποθηκεύσει δεδομένα έως και 7 ημερών, όμως περνώντας τα στον υπολογιστή μπορείτε να έχετε απεριόριστες πληροφορίες αποθηκευμένες και να παρακολουθείτε την πρόοδό σας όλες τις μέρες!
  • Διαθέτει LCD οθόνη με ρολόι και ηχητική ειδοποίηση, που χτυπά όταν φτάσετε τον ημερήσιο στόχο που εσείς είχατε θέσει. 
  • Ορίζοντας κάθε μέρα και ένα νέο στόχο και πετυχαίνοντάς τον, πολύ σύντομα θα έχετε ενσωματώσει το περπάτημα στο καθημερινό σας πρόγραμμα! 
  • Διαστάσεις: 7.5 x 3 x 1 εκ.
  • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου.
 
 
 
        
---- copyright 2021 gadgetlife----