Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

Camera Lens Mug
Pizza Oven and Multi Grill
Cake Pops & Cupcakes Maker
Heat Changing Love Mug
Sex Panther
XO Shot Glasses
LED Candles In Four Magic Colours
Yeti Lap Warmer
LED Desk Alarm Clock
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Sold out

ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΥΝ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ, ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΣ!

ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΥΝ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ, ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΣ!
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
Salt + Power [ID:6202]
Συγνώμη Εξαντλήθηκε!  
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Οι μπαταρίες χρησιμοποιούνται με τις συμβατές συσκευές όταν δεν είναι εύκαιρο το ηλεκτρικό ρεύμα και έχουν την ιδιότητα να χαρίζουν ενέργεια. Ετοιμαστείτε να αλλάξουμε για λίγο τα δεδομένα. Κατά μία έννοια θα μπορούσαμε να πούμε πως και αυτές οι μπαταρίες προσφέρουν ενέργεια (όχι σε συσκευές, αλλά σε ζωντανούς οργανισμούς) με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο, νοστιμίζοντας δηλαδή το φαγητό! Για να μη σας κρατάμε άλλο σε αγωνία, θαυμάστε το υπέροχο σετ Salt + Power με καινοτομικές θήκες για αλατοπίπερο που μοιάζουν με μπαταρίες! Ενέργεια κανείς;

Ενεργοποιήστε, λοιπόν, τον ουρανίσκο σας και φορτίστε κάθε σας γεύμα με την ξεχωριστή γεύση που χαρίζει το πρωτοποριακό αυτό ζευγάρι από αλάτι και πιπέρι! Τα επαναστατικά δοχεία του Salt + Power εκτός από το σχήμα και την όψη, διαθέτουν και ακριβώς το ίδιο μέγεθος με τις D-cell μπαταρίες, που για πρώτη φορά στα χρονικά βρίσκουν μια θέση στο... τραπέζι! Κανείς δε θα περιμένει να βρει μέσα τους αλάτι και πιπέρι! Αλλά και από την άλλη, πόσο βαρετή θα καταντούσε η ζωή αν όλα ήταν ακριβώς αυτό που φαίνονταν και δεν μας περίμενε καμία απολύτως έκπληξη;

    

Εσείς βέβαια, μπορείτε να βλέπετε ανά πάσα στιγμή κάθε πότε οι αλλιώτικες αυτές "μπαταρίες" ξεμένουν από "καύσιμα" και να τις γεμίζετε με τα αγαπημένα σας καρυκεύματα. Σε αυτό θα σας βοηθήσουν οι διάφανες μπάρες που διαθέτουν τα απίθανα αυτά δοχεία στην πλαϊνή τους πλευρά, οπότε και μπορείτε να αφαιρέσετε το λαστιχένιο τους πώμα και να φουλάρετε την μπλε "μπαταρία" του σετ Salt + Power με αλάτι και την κόκκινη «μπαταρία» με πιπέρι αντίστοιχα!

Ανακτήστε, λοιπόν, τη χαμένη σας ενέργεια με ένα καλό γεύμα και δώστε πλούσια γεύση σε όλα τα φαγητά με τις μοναδικές μπαταρίες που ξεχειλίζουν από μπαχαρικά! Ποιος μπορεί να αρνηθεί τέτοια επαναφόρτιση; Με το απίθανο Salt + Power κανείς!

Χαρακτηριστικά

  • Δύο αλλιώτικες μπαταρίες που αντί για ενέργεια ξεχειλίζουν από καρυκεύματα, αφού αποτελούν ένα πρωτότυπο σετ δοχείων για αλάτι και πιπέρι! 
  • Διαθέτουν ακριβώς την ίδια όψη και το μέγεθος με τις D-cell μπαταρίες!
  • Χάρη στη διάφανη μπάρα που διαθέτουν στο πλάι, μπορείτε κάθε φορά να βλέπετε πόσο αλάτι και πιπέρι υπολείπεται και να συμπληρώνετε κατά βούληση αφαιρώντας τη λαστιχένια τους βάση.
  • Διαστάσεις: 5.7 (ύψος) x 3.1 (διάμετρος) εκ.
  • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου.
 
 
 
        
---- copyright 2019 gadgetlife----