Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

LED Candles In Four Magic Colours
Heat Changing Love Mug
Pizza Oven and Multi Grill
LED Desk Alarm Clock
Camera Lens Mug
Cake Pops & Cupcakes Maker
XO Shot Glasses
Yeti Lap Warmer
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Technology > iPhone, iPod & iPad

ΠΙΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ HEADCASE IPHONE BOTTLE OPENER!

ΠΙΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ HEADCASE IPHONE BOTTLE OPENER!
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η photos
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
Headcase iPhone Bottle Opener [ID:6047]
Διαθέσιμο 29,99 € - 24,99 € 
Αγορά
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Αν το σκεφτείτε λογικά, τo να ανοίγετε μπύρες και αναψυκτικά με τη βοήθεια του iPhone  είναι εξίσου εξωφρενικό με το να σπάτε καρύδες με τα γυαλιά ηλίου σας! Αλλά αν ρωτάτε εμάς, έχουμε πάψει εδώ και πάρα πολύ καιρό να προσπαθούμε να εξηγήσουμε κάτι ασύλληπτο κι όμως καταπληκτικό, ειδικά από τη στιγμή που gadgets όπως το απίθανο Headcase iPhone Bottle Opener προσγειώνονται στο κατώφλι μας! Υποδεχτείτε, λοιπόν, την καταπληκτική αυτή θήκη που το πολύτιμο τηλέφωνό σας θα προστατέψει, τα μπουκάλια σας θα ανοίξει και θα πει και ένα τραγούδι!

      

Και όχι το τελευταίο δεν ήταν υπερβολή! Βλέπετε η φανταστική - δωρεάν - εφαρμογή που συνοδεύει την αναπάντεχα ιδιοφυή αυτή θήκη, σας επιτρέπει αφενός να μετράτε τα μπουκάλια και τα κουτάκια που ανοίγετε και αφετέρου να αναπαράγετε καθώς τα ανοίγετε φωτογραφίες από τη βιβλιοθήκη σας και ήχους / τραγούδια της επιλογής σας! Επίσης, η μουσική συλλογή του Headcase περιέχει και τα δικά της σπέσιαλ κομμάτια, που θα κάνουν τη διαδικασία ακόμα πιο διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα!

Φορέστε, λοιπόν, στο αγαπημένο σας iPhone την ανθεκτικότατη αυτή θήκη από σκληρό καουτσούκ που και θα το προστατέψει, αλλά και την αδίστακτη δίψα σας θα υπερασπιστεί! Χάρη στο ενσωματωμένο ατσάλινο ανοιχτήρι που διαθέτει στην πίσω του όψη, το καταπληκτικό Headcase iPhone Bottle Opener κάνει το άνοιγμα των γυάλινων μπουκαλιών και των αλουμινένιων κουτιών παιχνιδάκι, γλιτώνοντάς σας έτσι από ατυχή περιστατικά όπως σπασμένα νύχια, δόντια και μη χειρότερα!

           

Ποιος μπορεί, λοιπόν, να πει "όχι" σε μια δροσερή μπύρα όταν έχει το πιο έξυπνο και καινοτομικό ανοιχτήρι πάντα μαζί του, μέσα στην τσάντα; Το Headcase iPhone Bottle Opener είναι η προστατευτική θήκη - έκπληξη που θα αυξήσει τη χρηστικότητα του αγαπημένου σας iPhone κατακόρυφα!  Με σεβασμό στην αιφνίδια δίψα!

Χαρακτηριστικά

  • Μία πρωτοποριακή θήκη που το αγαπημένο σας iPhone 4 θα προστατέψει και τα μπουκάλια σας θα ανοίξει! ).
  • Χάρη στο ενσωματωμένο ανοιχτήρι από ανοξείδωτο ατσάλι που διαθέτει στην πίσω όψη ανοίγει με μία κίνηση γυάλινα μπουκάλια και αλουμινένια κουτάκια.
  • Συνοδεύεται με μια απίθανη και δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να μετράτε τα μπουκάλια και κουτάκια που ανοίγετε, αλλά και να αναπαράγετε αστείους ήχους και τραγούδια που επιλέγετε την ώρα που τα ανοίγετε!
  • Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στους ήχους του Headcase ή σε οποιοδήποτε κομμάτι από τη μουσική βιβλιοθήκη των iTunes.
  • Ακόμα και όταν δεν του έχετε αναθέσει να ανοίξει ένα μπουκάλι, το Headcase iPhone Bottle Opener παραμένει μια ανθεκτικότατη προστατευτική θήκη.
  • Προσοχή! Είναι συμβατή αποκλειστικά με το iPhone 4 & 4S.
  • Χώρα προέλευσης ΗΠΑ
  • Διαστάσεις  6,5 x 12 x 2,5 εκ.
  • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου.
Σχετικά προϊόντα
ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΡΕΤΡΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΣΑΣ iPhone !
  iPhone 4 Retro Calculator Case 19,99 €  
 
 
 
        
---- copyright 2021 gadgetlife----