Αναζήτηση
    Καλάθι αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

Pizza Oven and Multi Grill
Cake Pops & Cupcakes Maker
LED Desk Alarm Clock
Camera Lens Mug
Sound Cylinder Speaker
Mooncandles Multi
Heat Changing Love Mug
LED Candles In Four Magic Colours
Twitter GadgetLife


 
          
Εγγραφή στο newsletter
Gift Finder
 
Προϊόντα > Sold out

ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ !

ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ !
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η photos
Desktop Coffee Maker [ID:6006]
Συγνώμη Εξαντλήθηκε!  
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών

Ούτε που θέλουμε να αναρωτιόμαστε πού θα είχε φτάσει σήμερα η ανθρωπότητα αν δεν έπινε ο καθένας μας -τουλάχιστον- μία κούπα καφέ την ημέρα. Ο καφές άλλωστε είναι ίσως η πιο σπουδαία διεγερτική φόρμουλα που διατίθεται στην αγορά νόμιμα και στην οποία έχουμε όλοι δικαίωμα να ενδίδουμε και τις αντοχές μας να αυξάνουμε! Έχουμε όμως δικαίωμα και στην κατάλληλη καφετιέρα όταν είμαστε στο γραφείο και δουλεύουμε και δεν έχουμε καθόλου χρόνο να χάσουμε.

Ξεχάστε, λοιπόν, τις υποχρεωτικές διαδρομές προς την κουζίνα και υποδεχτείτε τη μοναδική καφετιέρα που συχνάζει σε …γραφεία! Το Desktop Coffee Maker είναι η συσκευή που θα κάνει την επιφάνεια εργασίας σας απείρως πιο αποδοτική, ενώ χάρη στον αναζωογονητικό γαλλικό καφέ που παράγει, θα κάνει το μυαλό σας θα στροφάρει γρήγορα από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ! 

Έτσι, χάρη στην καταλυτική παρουσία του Desktop Coffee Maker η πλησιέστερη καφετιέρα όταν είστε καθισμένοι στο γραφείο σας, βρίσκεται ακριβώς στο πλευρό σας! Είναι πράγματι πολύ ανακουφιστικό να ξέρετε πως έχετε τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να απλώσετε το χέρι και να πιάσετε μια κούπα με φρέσκο καφέ, που θα σας δώσει ενέργεια να συνεχίσετε ό,τι κάνετε!

                

Φυσικά υπάρχει τεράστια διαφορά από καφέ σε καφέ. Υπάρχει η εύκολη λύση ενός πρόχειρου στιγμιαίου, αλλά και ο λαχταριστός γαλλικός που πλέον μπορείτε να απολαμβάνετε από την άνεση του γραφείου σας, αφού τον ετοιμάζει για εσάς το Desktop Coffee Maker, χωρίς να σας αποσπά καθόλου από την εργασία σας! Συνοδεύεται μάλιστα από δύο κούπες και φτιάχνει κάθε φορά μικρές -gourmet όπως λένε- ποσότητες, ώστε να μην είστε υποχρεωμένοι να κερνάτε τους πάντες!

Απολαύστε, λοιπόν, τον πιο μοσχομυρωδάτο γαλλικό καφέ ενώ εργάζεστε χωρίς να χρειαστεί καν από την καρέκλα σας να σηκωθείτε με την ευπαρουσίαστη και λειτουργική καφετιέρα, Desktop Coffee Maker, που συχνάζει στα καλύτερα γραφεία!

Χαρακτηριστικά

  • Η μοναδική καφετιέρα που αντί για την κουζίνα προορίζεται για …γραφεία! 
  • Το λειτουργικό της μέγεθος της επιτρέπει να στέκεται διακριτικά σε κάθε γραφείο χωρίς να πιάνει πολύ χώρο, ενώ είναι απόλυτα φορητή κι ευκίνητη!
  • Λειτουργεί αποκλειστικά στην παροχή ρεύματος.
  • Η συσκευασία περιέχει το Desktop Coffee Maker, 2 μικρές κούπες καφέ, 1 επαναχρησιμοποιούμενο φίλτρο, 1 κουτάλι για τη δοσολογία και 1 φυλλάδιο με οδηγίες.
  • Διαστάσεις: 14 x 20.5 x 18 εκ.
  • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου.
 
 
 
        
---- copyright 2018 gadgetlife----