Αναζήτηση
    Καλάθι αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

LED Candles In Four Magic Colours
Heat Changing Love Mug
LED Desk Alarm Clock
Sound Cylinder Speaker
Mooncandles Multi
Camera Lens Mug
Cake Pops & Cupcakes Maker
Twitter GadgetLife


 
          
Εγγραφή στο newsletter
Gift Finder
 
Προϊόντα > Sold out

ΜΙΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΜΕΔΟΥΣΑ ΠΟΥ ΦΕΓΓΕΙ ΑΜΙΜΗΤΑ..!

ΜΙΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΜΕΔΟΥΣΑ ΠΟΥ ΦΕΓΓΕΙ ΑΜΙΜΗΤΑ..!
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η video
Jellyfish Mood Lamp [ID:5996]
Συγνώμη Εξαντλήθηκε!  
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών

Είναι πολύ ύπουλος τελικά ο φωτισμός! Μπορεί να σαμποτάρει ή και να απογειώσει ένα σπίτι, ανάλογα με το πόσο καλά ξέρει κάποιος να τον χειριστεί! Μην αγχώνεστε! Το να φτιάξει κανείς ατμόσφαιρα παίζοντας με τα φώτα είναι πολύ πιο εύκολο από ότι ακούγεται.

Ειδικά στη hi tec εποχή που μας φέρνει σπουδαίες εφευρέσεις όπως το καταπληκτικό Jellyfish Mood Lamp! Έτσι, με ένα και μόνο φωτιστικό, που μάλιστα μοιάζει με μέδουσα και παρόμοιό του δεν έχετε δει ποτέ ξανά, έχετε πανεύκολα εκπληκτικό αποτέλεσμα! Θα σας πείσει και μόνο η εικόνα!

         

Αυτό το υπέροχο, στιλάτο δημιούργημα, παρότι μοιάζει με μέδουσα δεν εκπέμπει μελάνι, αλλά έναν πολύχρωμο, σαγηνευτικό φωτισμό που θα σας συνεπάρει! Για την ακρίβεια, το σούπερ εξελιγμένο Jellyfish Mood Lamp παράγει κάθε φορά μοναδικά φωτεινά εφφέ, που προκύπτουν από 16 εκατομμύρια πιθανούς συνδυασμούς χρωμάτων και φωτεινότητας! Το καλύτερο όμως απ’ όλα είναι ότι εσείς ελέγχετε το υπερθέαμα!

Ανάβοντας το μαγευτικό Jellyfish Mood Lamp και αγγίζοντας τον μικρό πίνακα αφής που θα βρείτε στο κάτω μέρος του, διαμορφώνετε τόσο το χρώμα του όσο και τη φωτεινότητά του! Κουνώντας το δάχτυλό σας οριζόντια αλλάζετε χρώμα, ενώ με κίνηση προς πάνω αυξάνετε και προς τα κάτω μειώνετε τη φωτεινότητα αντίστοιχα!

   

Επιπλέον, έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές λειτουργίες: στατική -μονόχρωμη ή πολύχρωμη- λειτουργία, σταθερός φωτισμός σε λευκό ή μαύρο και πολύχρωμη λειτουργία, με αμέτρητα χρώματα να διαδέχονται το ένα το άλλο σε μια εντυπωσιακή συνέχεια!

Εκτός από το «σώμα», και το διάφανο "πλοκάμι" - βάση του Jellyfish Mood Lamp παράγει τον δικό του απαλό, LED φωτισμό που ταιριάζει σε όλα τα σενάρια! Απλά χαλαρώστε κι απολαύστε το συλλεκτικό θέαμα! 

      

Με κυριολεκτικά αμέτρητους διαφορετικούς συνδυασμούς φωτός που μπορείτε να δημιουργήσετε, δεν πρόκειται να βαρεθείτε την ατμοσφαιρική συντροφιά του Jellyfish Mood Lamp ποτέ! Χρησιμοποιήστε το, λοιπόν, για να δώσετε σε κάθε περίσταση τον ιδιαίτερο φωτισμό που της ταιριάζει και «λούστε» το σπίτι σας στα πιο πρωτότυπα, σαγηνευτικά χρώματα! Αυτό θα πει μαγεία!

Χαρακτηριστικά

  • Ένα φωτιστικό- υπερθέαμα που μοιάζει με μέδουσα και θα μεταμορφώσει το σπίτι σας με το ατμοσφαιρικό του φως και τα σαγηνευτικά του χρώματα!  
  • Επιλέξτε ανάμεσα στις 3 διαφορετικές του λειτουργίες: στατική (μονόχρωμη ή πολύχρωμη) λειτουργία, μονόχρωμη λειτουργία(το φωτιστικό φέγγει σε λευκό ή μαύρο) ή επιλογή συνεχούς εναλλαγής χρωμάτων.
  • Η επιλογή του εκάστοτε φωτισμού γίνεται αγγίζοντας τον πίνακα αφής με ένα δάχτυλο, αριστερά/ δεξιά, πάνω/ κάτω, με ελαφρύ χτύπημα ή με κίνηση.
  • Λειτουργεί στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.
  • Όταν μεσολαβούν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς χρήση του φωτιστικού, αποσυνδέστε το από το ρεύμα.
  • Συνίσταται αποκλειστικά για χρήση μέσα στο σπίτι. 
  • Διαστάσεις: 23.5εκ (διάμετρος) x 11εκ. (ύψος).
  • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου. 
Σχετικά προϊόντα
ΑΦΕΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΧΑΔΙΑ ΑΠΟ 7 ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙΑ...!
  Angel Fingers 9,99 €  
 
 
 
        
---- copyright 2018 gadgetlife----