Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

Camera Lens Mug
Pizza Oven and Multi Grill
Yeti Lap Warmer
Heat Changing Love Mug
LED Candles In Four Magic Colours
Cake Pops & Cupcakes Maker
LED Desk Alarm Clock
XO Shot Glasses
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Sold out

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΜΕ ΤΟΣΟ ΘΟΡΥΒΟ ΤΟ iPhone ΣΑΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ!

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΜΕ ΤΟΣΟ ΘΟΡΥΒΟ ΤΟ iPhone ΣΑΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ!
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
iPhone Horn [ID:5985]
Επιλέξτε προϊόν
Συγνώμη Εξαντλήθηκε!  
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Κι εκεί που νομίζατε πως τα είχατε δει όλα, κάνει την εμφάνισή της αυτή η απίθανη «κόρνα»! To επονομαζόμενο iPhone Horn είναι εδώ για να σας βοηθήσει να ενισχύσετε τον ήχο του iPhone 4 με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! Το εξωφρενικά έξυπνο αυτό εξάρτημα μοιάζει με μια παλιά κόρνα, μια χαριτωμένη μικρή τρομπέτα ή ένα ακουστικό γραμμοφώνου στην πιο funky εκδοχή του και λειτουργεί σαν ενισχυτής ήχου, που ανεβάζει την ένταση του αγαπημένου σας τηλεφώνου κατά 13 ολόκληρα decibels! Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για δυνατές -κυριολεκτικά- συγκινήσεις!

Ο πρωτοφανής αυτός ενισχυτής, σε μαύρο ή πράσινο χρώμα, δίνει στο iPhone σας μια ξεχωριστή ρετρό εμφάνιση, ενώ ενισχύει οποιονδήποτε ήχο παράγει η αγαπημένη σας συσκευή. Για την ακρίβεια, ο ήχος που πηγάζει από το τηλέφωνο και περνά μέσω του ακουστικού καναλιού του iPhone Horn, βγαίνει από την καταπληκτική κόρνα έως και 13 decibels δυνατότερος!  Εκτός από το να σας ξεσηκώνει με τον δυνατό και πεντακάθαρο ήχο που φέρνει στα αυτιά σας, το iPhone Horn χρησιμεύει επίσης και σαν ένα πρακτικό stand για κάθετη ή οριζόντια στήριξη της συσκευής σας, η παρουσία του οποίου δεν παρεμποδίζει τη φόρτιση ή άλλες λειτουργίες της! Και όλα αυτά χωρίς να ξεζουμίζει τη μπαταρία της!

Αλήθεια, πώς τα καταφέρνει; Όπως ακριβώς μία τρομπέτα ενισχύει τον θόρυβο που έχει παγιδευτεί μέσα της, έτσι και ο ενισχυτής σε σχήμα χωνιού του iPhone Horn επικεντρώνει τον ήχο που πηγάζει από το ηχείο του iPhone προς μία κατεύθυνση, με αποτέλεσμα πιο συμπυκνωμένο ήχο και έμφαση στην ένταση! Κερδίζει όμως και στην εμφάνιση! Με ένα τόσο εξεζητημένο αξεσουάρ σαν κι αυτό, το τηλέφωνό σας σίγουρα θα ξεχωρίσει!

Πρωτότυπο, διασκεδαστικό και άκρως δυναμικό, το iPhone Horn θα σας κάνει να μιλάτε παντού γι’ αυτό! Απολαύστε, λοιπόν, τις ηχητικές λειτουργίες του iPhone 4 σε σούπερ ενισχυμένη ένταση και αλλάξτε διάθεση!

Χαρακτηριστικά

  • Ένα απίθανο αξεσουάρ για το iPhone 4 που μοιάζει με ρετρό κόρνα και ενισχύει σημαντικά τον ήχο που παράγει το τηλέφωνο! 
  • Ο ήχος που πηγάζει από το τηλέφωνο και περνά μέσω του ακουστικού καναλιού του iPhone Horn, βγαίνει από την καταπληκτική κόρνα κατά 13 decibels δυνατότερος! 
  • Χρησιμεύει και σαν ένα πρακτικό stand για κάθετη ή οριζόντια στήριξη, η παρουσία του οποίου δεν παρεμποδίζει τη φόρτιση.
  • Διατίθεται σε μαύρο και πράσινο χρώμα.
  • Δε χρειάζεται μπαταρίες και είναι απόλυτα φορητό.
  • Είναι συμβατό αποκλειστικά με το iPhone 4 (το τηλέφωνο δεν περιέχεται). 
  • Διαστάσεις: 5 x 10.6 x 4.7εκ.
  • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου.
Σχετικά προϊόντα
ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΟΥ iPhone ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ!
  AirCurve™ Play 19,99 €  
 
 
 
        
---- copyright 2020 gadgetlife----