Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

Pizza Oven and Multi Grill
Cake Pops & Cupcakes Maker
Camera Lens Mug
Heat Changing Love Mug
Yeti Lap Warmer
XO Shot Glasses
LED Candles In Four Magic Colours
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Cool Home > Home Living

ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΖΩΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ Ο MAXIMO RIERA ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ!

ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΖΩΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ Ο MAXIMO RIERA ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ!
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η photos
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
The Octopus Chair [ID:5940]
Διαθέσιμο Τιμή: 39.999,00 € 
Αγορά
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Σε όλους μας έχει τύχει κάποια στιγμή. Ξυπνάμε ένα πρωί και νιώθουμε πως είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε τον κόσμο! Γι’ αυτή τη δουλειά όμως χρειαζόμαστε και τον κατάλληλο θρόνο! Τι πιο ιδανικό από το εκκεντρικότατο αυτό κάθισμα, που διαθέτει μέχρι και... πλοκάμια; Μην τρομάζετε, δεν είναι ζωντανά, αφού η καρέκλα Octopus Chair είναι ένα σωστό (και τεράστιο) κομψοτέχνημα! Περάστε, λοιπόν, στους άλλους το σωστό μήνυμα, ότι προορίζεστε δηλαδή για μεγάλα πράγματα σε αυτή τη ζωή, πιάνοντας θέση μπροστά από ένα γιγαντιαίο χταπόδι!

Πάνω στο επιβλητικό κάθισμα που ακούει στο όνομα Octopus Chair, είστε στην κατάλληλη θέση για να ανακοινώσετε τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας για παγκόσμια κυριαρχία, για να δώσετε το σύνθημα ώστε να ελευθερώσουν τα θηρία, για να αποκαλύψετε τη νέα, καινοτομική σας εφεύρεση που θα αλλάξει τη γη ή απλά για να κάνετε το αγόρι της κόρης σας να τρέξει να κρυφτεί!

Μπορεί να είναι λιγάκι τρομακτική και να αγγίζει την υπερβολή, η Octopus Chair όμως είναι πραγματικά αυθεντική! Έχει σχεδιαστεί από τον Ισπανό καλλιτέχνη Maximo Riera, ενώ αποτελεί το πρώτο κομμάτι της συλλογής του από καθίσματα με έμπνευση από τα ζώα. Τι κι αν δεν ταιριάζει με τα υπόλοιπά σας έπιπλα, η πληθωρική αυτή καρέκλα- υπερθέαμα είναι ένα μοναδικό extra large κομψοτέχνημα! Αφήστε που θα έχετε πάντα ένα πελώριο χταπόδι με απειλητικά πλοκάμια να σας φυλάει τα νώτα!

Το υπέροχο χταπόδι- γλυπτό δημιουργείται ανά τμήματα από συμπιεσμένο αφρό, που επισυνάπτονται ένα- ένα στην καρέκλα και ζωγραφίζονται στο χέρι, ώστε να επιτευχθούν οι περίπλοκες και ανατριχιαστικές τους λεπτομέρειες. Κάθε Octopus Chair είναι άλλωστε εξ’ ολοκλήρου χειροποίητη και συλλεκτική, αφού απαιτεί τη συμβολή περισσότερων από 30 επαγγελματιών και τη διαρκή επίβλεψη του δημιουργού για να χτιστεί!

Εκτός από εντυπωσιακή, είναι όμως και ιδιαίτερα βολική! Η Octopus Chair είναι επιστρωμένη με πολυτελή, δερμάτινη ταπετσαρία η οποία γίνεται ένα εξαιρετικά αναπαυτικό κάθισμα. Καθίστε, λοιπόν, άνετα και... αντίο κορόιδα!

Χαρακτηριστικά

  • Μία εκκεντρική καρέκλα- υπερθέαμα που διαθέτει ένα εντυπωσιακό (και λιγάκι ανατριχιαστικό) χταπόδι με πλοκάμια στην πλάτη! 
  • Έχει σχεδιαστεί από τον Ισπανό Maximo Riera, ενώ αποτελεί την πρώτη δημιουργία του καλλιτέχνη από την ευρύτερη συλλογή του με καρέκλες που απεικονίζουν ζώα. 
  • Η πολυτελής αυτή καρέκλα είναι επιστρωμένη με πλούσια, δερμάτινη ταπετσαρία η οποία γίνεται ένα εξαιρετικά αναπαυτικό κάθισμα.
  • Το χταπόδι- γλυπτό δημιουργείται από συμπιεσμένο αφρό ανά τμήματα, που επισυνάπτονται ένα- ένα στην καρέκλα και ζωγραφίζονται στο χέρι, ώστε να επιτευχθούν οι περίπλοκές τους λεπτομέρειες.
  • Ολόκληρη η κατασκευή είναι άλλωστε χειροποίητη, αφού κάθε Octopus Chair απαιτεί τη συμβολή περισσότερων από 30 επαγγελματιών, καθώς και τη διαρκή επίβλεψη του δημιουργού, Maximo Riera για να χτιστεί. 
  • Τα πλοκάμια του χταποδιού απλώνονται στα 1,5 μέτρα πίσω από την καρέκλα!
 
 
 
        
---- copyright 2021 gadgetlife----