Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

Heat Changing Love Mug
Pizza Oven and Multi Grill
LED Candles In Four Magic Colours
LED Desk Alarm Clock
Camera Lens Mug
Yeti Lap Warmer
XO Shot Glasses
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Technology > iPhone, iPod & iPad

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΟΥ iPhone ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ!

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΟΥ iPhone ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ!
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η photos video
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
AirCurve™ Play [ID:5918]
Διαθέσιμο Τιμή: 19,99 € 
Αγορά
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Δε λέμε, μπορεί να γίνει πολύ εντυπωσιακή η τεχνολογία, τίποτα όμως δεν ξεπερνά τη σοφία της ανθρώπινης δημιουργίας. Από αυτήν εμπνεύστηκε και το απίθανο αυτό gadget και συγκεκριμένα από τη λειτουργία του αυτιού, με αποτέλεσμα να πετύχει φυσική ενίσχυση του ήχου που προέρχεται από τα ηχεία του iPhone 4! Δοκιμάστε, λοιπόν, να φέρετε σε επαφή το αγαπημένο σας τηλέφωνο με το ιδιοφυές αξεσουάρ AirCurve™ Play και δείτε τι θα συμβεί: τα decibel αυξάνονται μαγικά και η απόλυτη multimedia εμπειρία ξεκινά..!

Το AirCurve™ Play είναι στην ουσία ένα dock, αλλά όχι σαν αυτά που ξέρατε. Αυτό που το κάνει πραγματικά ξεχωριστό είναι η ιδιότητα που έχει το επιδέξιο αυτό αυτοτροφοδοτούμενο ηχείο να ενισχύει τον ήχο που προέρχεται από το iPhone σας κατά 10 decibel παραπάνω, χωρίς να απαιτεί ηλεκτρισμό ή μπαταρίες, αφού βασίζεται αποκλειστικά στις δικές του δυνατότητες! Όπως ο λαβύρινθος του αυτιού μεταδίδει το σήμα του κάθε ήχου στον εγκέφαλο, έτσι και το AirCurve™ Play διαθέτει παρόμοια σωληνοειδή κανάλια με αέρα, που επιστρέφουν τον ήχο που δέχονται με περισσότερη ένταση. Φανταστείτε πως λειτουργεί δηλαδή σαν το χωνί από το γραμμόφωνο – πού το θυμηθήκαμε κι αυτό! 

Όπως βλέπετε, δεν πρόκειται απλά για ένα σούπερ εξελιγμένο εξάρτημα, αλλά και για ένα πολύ ευπαρουσίαστο κατασκεύασμα! Το διάφανο αυτό gadget γίνεται το απόλυτο ταίρι για το iPhone 4 κάθε στιγμή! Χρησιμοποιήστε, λοιπόν, το λειτουργικό AirCurve™ Play σαν ένα ενισχυμένο hands-free ακουστικό, σαν ένα ισχυρό ξυπνητήρι δίπλα από το κρεβάτι ή σαν μία πηγή δυνατής μουσικής! Θα σας χρησιμεύσει επίσης και σαν μια πρακτική βάση φόρτισης (το καλώδιο δεν περιέχεται).

         

Οριζόντια ή κάθετα (διαθέτει stand στην πίσω πλευρά), το AirCurve™ Play στέκεται στο πλευρό του αγαπημένου σας iPhone όποτε το χρειαστείτε και σας χαρίζει χωρίς καθόλου κόστος τόσο καθαρό κι ενισχυμένο ήχο που δεν μπορείτε να φανταστείτε!

Χαρακτηριστικά

  • Απογειώστε τον ήχο που παράγει το αγαπημένο σας iPhone με το πιο φευγάτο αυτοτροφοδοτούμενο ηχείο!  
  • Το AirCurve™ Play ενισχύει τον ήχο που προέρχεται από τα ηχεία του τηλεφώνου σας έως και 10dB παραπάνω! 
  • Λειτουργεί όπως ένα dock για iPhone (το καλώδιο δεν περιλαμβάνεται).
  • Δε χρειάζεται μπαταρίες!
  • Διαστάσεις: 12 x 9 x 4 εκ. 
  • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου.
  • Σημαντική σημείωση: Tο AirCurve™ Play είναι συμβατό μόνο με το iPhone 4.
 
 
 
        
---- copyright 2020 gadgetlife----