Αναζήτηση
    Καλάθι αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

LED Candles In Four Magic Colours
Heat Changing Love Mug
LED Desk Alarm Clock
Sound Cylinder Speaker
Mooncandles Multi
Camera Lens Mug
Cake Pops & Cupcakes Maker
Twitter GadgetLife


 
          
Εγγραφή στο newsletter
Gift Finder
 
Προϊόντα > Cool Home > cups, mugs & glasses

ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΙΚΗ ΚΟΥΠΑ, ΓΙΑ ΣΤΙΜΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ!

ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΙΚΗ ΚΟΥΠΑ, ΓΙΑ ΣΤΙΜΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ!
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η photos
Hug A Mug [ID:5848]
Διαθέσιμο Τιμή: 19,99 € 
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών

Έχετε μαζέψει πάρα πολλές κούπες- σουβενίρ από ταξίδια και άλλες τόσες που σας έχουν κάνει δώρο και πάλι δεν τις χρησιμοποιείτε, παρά τις έχετε ξεχασμένες στο ντουλάπι να κάνουν παρέα η μία στην άλλη, γιατί θεωρείτε πως καμιά δεν διαθέτει ξεχωριστή προσωπικότητα!

Η αγαπησιάρικη κούπα Hug a Mug, όμως είναι εδώ για να σας αλλάξει γνώμη και να σας κάνει να το ρίξετε ξανά στα ζεστά ροφήματα! Το μόνο που ζητά είναι να την κρατάτε στοργικά και σφιχτά και με τα δυο σας χέρια! Βλέπετε, η καινοτομική αυτή κούπα δε διαθέτει χερούλια! Έτσι, διεκδικεί μια ζεστή αγκαλιά και την κερδίζει κάθε φορά, ενώ ξεχωρίζει από όλες τις άλλες με την πρώτη ματιά!

Πάνω από όλα όμως η Hug a Mug δεν είναι αχάριστη! Δε θα σας ζητούσε ποτέ να την αγκαλιάσετε και μάλιστα και με τα δύο χέρια αν υπήρχε έστω και ο παραμικρός κίνδυνος να καείτε! Όσο ζεστό και αν σας αρέσει να πίνετε το ρόφημά σας, δεν πρόκειται ποτέ να νιώσετε τη θερμοκρασία του στα χέρια σας, καθότι η κεραμική αυτή κούπα έχει προβλέψει γι’ αυτό (σε αντίθεση με πολλές κούπες με χερούλι που κυκλοφορούν στο εμπόριο) και διαθέτει διπλή μόνωση. Τοποθετώντας, λοιπόν, κάθε χέρι σας στην ειδική υποδοχή, αγκαλιάζετε την Hug a Mug με στοργή και απολαμβάνετε ταυτόχρονα ακόμα και το πιο ζεματιστό ρόφημα χωρίς κανένα πρόβλημα! Έτσι βγαίνουν όλοι κερδισμένοι και θριαμβεύει η απόλαυση!

               

Γεμίστε, λοιπόν, την Hug a Mug με τον γαλλικό σας καφέ, το αρωματικό τσάι, τη ζεστή σοκολάτα ή την αγαπημένη σας σούπα και απολαύστε τα μέσα στην πιο αγαπησιάρικη κούπα! Ακόμα όμως και το καλοκαίρι που ο υδράργυρος θα προστάζει δροσερά ποτά, θα είστε και πάλι καλυμμένοι με την έξυπνη αυτή κούπα που όσο σφιχτά και να την κρατάτε, δεν πρόκειται να μεταδώσει σε καμία περίπτωση τη θερμοκρασία των χεριών σας στο κρύο ρόφημα, κρατώντας το έτσι παγωμένο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα! Και όσον αφορά τα πρακτικά ζητήματα, η Hug a Mug χρησιμοποιείται με ασφάλεια στο φούρνο μικροκυμάτων και στο πλυντήριο πιάτων.

Πολύ σύντομα η αξιαγάπητη αυτή κούπα θα γίνει απαραίτητο αξεσουάρ για τις ώρες που χαλαρώνετε στον καναπέ! Σφίξτε λοιπόν την Hug a Mug στοργικά στα χέρια σας και απολαύστε ζεστά ή κρύα ροφήματα πιο αγαπησιάρικα από ποτέ! 

Χαρακτηριστικά

  • Μια καινοτομική κούπα που καταργεί εντελώς τα χερούλια και ζητά να την κρατήσουμε αγκαλιά και με τα δυο μας χέρια!
  • Ως αντάλλαγμα, μας επιτρέπει να απολαύσουμε ακόμα και τα πιο ζεματιστά ροφήματα, χωρίς να κάψουμε τα χέρια μας, χάρη στη διπλή της μόνωση.
  • Κρατά τη θερμοκρασία και των κρύων ροφημάτων σταθερή.
  • Είναι ασφαλής για χρήση στο φούρνο μικροκυμάτων και στο πλυντήριο πιάτων.
  • Διαθέτει χωρητικότητα 325ml.
  • Διαστάσεις: 11.8 x 11 εκ. περίπου.
  • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου.
Σχετικά προϊόντα
ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΙΚΗ ΚΟΥΠΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!
  Heat Changing Love Mug 16,99 €  
 
 
 
        
---- copyright 2018 gadgetlife----