Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

LED Desk Alarm Clock
Heat Changing Love Mug
XO Shot Glasses
LED Candles In Four Magic Colours
Cake Pops & Cupcakes Maker
Camera Lens Mug
Yeti Lap Warmer
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Gadgets > home gadgets

ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΡΥΨΩΝΑ!

ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΡΥΨΩΝΑ!
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η photos
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
Book Safe [ID:5517]
Διαθέσιμο Τιμή: 14,99 € 
Αγορά
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Πέρασε πια ο καιρός που κρύβαμε τα χρηματοκιβώτια επιμελώς πίσω από ζωγραφικούς πίνακες και κοιμόμασταν ήσυχοι. Ας είναι καλά ο αμερικανικός κινηματογράφος και οι διαρρήκτες στις μέρες μας είναι πλήρως υποψιασμένοι… Για κανονικό χρηματοκιβώτιο δε στο γραφείο ούτε λόγος! Κινδυνεύει άμεσα να παραβιαστεί! Τι θα γίνει όμως με όλα σας τα τιμαλφή;

Μην ανησυχείτε και υπάρχει και γι’ αυτά μια λύση και μάλιστα ιδιοφυέστατη! Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, περήφανα το Book Safe ή αλλιώς το πιο ευφάνταστα μεταμφιεσμένο χρηματοκιβώτιο που είδατε ποτέ!

Παραδεχτείτε το! Και σεις ξεγελαστήκατε με την εμφάνισή του! Μα είναι απόλυτα λογικό. Ποιος θα φανταζόταν ότι ένα φαινομενικά κανονικό βιβλίο και δη λεξικό της αγγλικής θα μπορούσε ποτέ να κρύβει ένα τόσο μεγάλο μυστικό; Το ιδιοφυές Book Safe μας πείθει πως δεν κάνουν μόνο οι πράκτορες διπλή ζωή. Ακόμα και τα βιβλία μπορούν να έχουν διπλή ταυτότητα!

Απ’ έξω βιβλίο δηλαδή και από μέσα χρηματοκιβώτιο και μάλιστα με απαράβατη κλειδαριά! Κρατήστε λοιπόν ασφαλή όλα σας τα τιμαλφή (χρήματα, έγγραφα, κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα) πίσω από τη σίγουρη κάλυψη του Book Safe!

Κανείς δεν πρόκειται να υποπτευθεί ποτέ πως ένα λεξικό αγγλικών μπορεί να κρύβει μέσα του ολόκληρο θησαυρό! Ακόμα όμως και αν κάποιος αντιληφθεί τελικά τη μυστική του ταυτότητα είναι αδύνατο να το διαρρήξει, χάρη στην ιδιαίτερα ανθεκτική, μεταλλική του κατασκευή. Μόνο εσείς θα έχετε στα χέρια σας τα δύο κλειδιά που αποκαλύπτουν το μυστικό του περιεχόμενο!   

         

Επιπλέον, αν έχετε ήδη ασφαλίσει ό,τι αντικείμενα αξίας έχετε σε κάποια θυρίδα εκτός σπιτιού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ασφαλή κρυψώνα του Book Safe για να βάζετε μέσα της το κινητό, τα κλειδιά και το πορτοφόλι σας (τα αντικείμενα δηλαδή που αποδεδειγμένα χάνονται πιο εύκολα) όταν πέφτετε για ύπνο και έτσι να μην ψάχνετε πανικόβλητοι το πρωί πού τα είχατε βάλει την προηγούμενη μέρα.

Ενισχύστε, λοιπόν, τη μνήμη και αυξήστε την ασφάλειά σας με το μοναδικό βιβλίο που τελικά δεν διαβάζεται –αλλά ούτε και παραβιάζεται!

Χαρακτηριστικά

  • Ένα πρωτοποριακό χρηματοκιβώτιο ευφυώς μεταμφιεσμένο σε… λεξικό της αγγλικής!  Ποιος θα μπορούσε ποτέ να το υποπτευθεί;
  • Χάρη στον πανούργο σχεδιασμό του, περνά απαρατήρητο και ανυποψίαστο από τους τυχόν διαρρήκτες και τα χέρια που χώνονται εκεί που δεν πρέπει. 
  • Ακόμα όμως και να αντιληφθεί κανείς τη μυστική του ταυτότητα είναι αδύνατο να το διαρρήξει, χάρη στην ανθεκτική του κατασκευή.
  • Το εξώφυλλό του προδιαθέτει ότι πρόκειται απλά για ένα λεξικό αγγλικών.
  • Διαθέτει δύο κλειδιά για τον ιδιοκτήτη του.
  • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου.
  • Διαστάσεις 20 x 15 x 7 εκ.
 
 
 
        
---- copyright 2021 gadgetlife----