Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

Sound Cylinder Speaker
LED Desk Alarm Clock
LED Candles In Four Magic Colours
Cake Pops & Cupcakes Maker
Pizza Oven and Multi Grill
Mooncandles Multi
Camera Lens Mug
Heat Changing Love Mug
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Sold out

ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ; ΜΟΛΙΣ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ.

ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ; ΜΟΛΙΣ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ.
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η photos
Wireless Remote Vibration Alarm Clock [ID:5431]
Συγνώμη Εξαντλήθηκε!  
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών

Την τελευταία φορά που κάποιος επιχείρησε να σας ξυπνήσει, τα βρήκε πολύ δύσκολα. Εφόσον ούτε η μουσική, ούτε το φως έδειχνε να σας πτοεί, αναγκάστηκε να έρθει προς το μέρος σας και να ελέγξει αν… αναπνέετε κανονικά, αφού αυτόν τον ύπνο μόνο με κώμα θα μπορούσε να τον παρομοιάσει κανείς..!

Μην αισθάνεστε άσχημα! Στην εποχή του απόλυτου στρες είναι πραγματικά ευλογία να μπορεί κανείς να κοιμάται τόσο βαθιά, σαν πουλάκι. Το πρόβλημα βέβαια ξεκινά όταν δεν υπάρχει, τις περισσότερες φορές δηλαδή, κάποιος εθελοντής κοντά για να σας ξυπνήσει από τα ανενόχλητα όνειρά σας και να σας θυμίσει ότι έχετε να πάτε στη δουλειά. Επίσης, η κατάσταση επιδεινώνεται όταν έχετε ήδη απογοητευτεί με κάθε ξυπνητήρι που δοκιμάσατε, αφού συνήθως καταλήγετε να συνεχίζετε τον ύπνο σας και να μη δίνετε σημασία σε κανένα από αυτά –ακόμα και το κινητό δεν κατάφερε να σας πτοήσει!

Εκεί, λοιπόν,  που όλα τα κοινά ξυπνητήρια αποτυγχάνουν, έρχεται το πρωτοποριακό  Wireless Remote Vibration Alarm Clock και σας βγάζει από το σκοτάδι! Η λύση είναι απλή και ιδιοφυέστατη: με το ανεξάρτητο εξάρτημα του ρολογιού που τοποθετείται κάτω από το μαξιλάρι σας απαλές δονήσεις θα φτάσουν στο κορμί σας το πρωί και θα σας ξυπνήσουν γλυκά την ώρα που επιθυμείτε. Ποτέ ξανά δεν πρόκειται να αργήσετε με ένα τόσο εγγυημένο και μάλιστα ευχάριστο ξύπνημα σαν και αυτό!

Παράλληλα, στην οθόνη του ρολογιού μπορείτε -αφού θα έχετε ανοίξει για τα καλά τα μάτια σας- να ενημερωθείτε για την ώρα, την ακριβή ημερομηνία, αλλά και τη θερμοκρασία, ώστε να πάρετε μια ιδέα για το πώς θα ντυθείτε.

Το Wireless Remote Vibration Alarm Clock δίνει έξυπνα και οριστικά τη λύση για όσους κοιμούνται βαθιά, ενώ ακόμα βοηθά τα άτομα με προβλήματα στην όραση ή/ και στην ακοή, αφού η εξελιγμένη τεχνολογία του δεν χρησιμοποιεί οπτικο-ακουστικά σήματα, παρά μόνο ευγενικές, περιοδικές δονήσεις, που είναι ικανές να ξυπνήσουν ακόμα και τον πιο βαθιά κοιμισμένο.

Ανανεώστε, λοιπόν, το ραντεβού με το κρεβάτι σας για το επόμενο βράδυ και καλημερίστε τον κόσμο με το Wireless Remote Vibration Alarm Clock!

Χαρακτηριστικά

  • Ένα καινοτομικό ξυπνητήρι που με τις απαλές του δονήσεις, σάς βγάζει και από τον πιο βαθύ ύπνο!  
  • Τοποθετήστε το δονούμενο εξάρτημα κάτω από το μαξιλάρι σας ή από το στρώμα και θα σας ξυπνήσει γλυκά στην προβλεπόμενη ώρα! 
  • Είναι κατάλληλο για άτομα με προβλήματα στην όραση ή/ και στην ακοή ή απλά για όσους κοιμούνται βαθιά, καθώς πρόκειται για ένα ξυπνητήρι που το νιώθει κανείς και δεν χρειάζεται να το δει ή να το ακούσει. 
  • Η μονάδα του ρολογιού διαθέτει μεγάλα, ευδιάκριτα ψηφία για την ένδειξη της ώρας, του ημερολογίου και της θερμοκρασίας.
  • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου.
 
 
 
        
---- copyright 2018 gadgetlife----