Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

Heat Changing Love Mug
Camera Lens Mug
Pizza Oven and Multi Grill
LED Candles In Four Magic Colours
LED Desk Alarm Clock
Yeti Lap Warmer
XO Shot Glasses
Cake Pops & Cupcakes Maker
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Cool Home > cups, mugs & glasses

ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η photos video
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
Sovereign Mug [ID:5413]
Διαθέσιμο 11,99 € - 9,99 € 
Αγορά
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Παίρνετε το τσάι σας κάθε απόγευμα στις 5 ακριβώς, σας αρέσει να σας υπηρετούν και απαιτείτε όλοι να σας μιλούν στον πληθυντικό – ακόμα και η οικογένειά σας. Δε χρειάζεται να προβληματίζεστε για το αν είχατε υπάρξει λόρδος σε κάποια προηγούμενη ζωή σας (είναι σίγουρο!), γιατί όλοι έχουμε δικαίωμα στην πολυτέλεια (στους υπηρέτες ίσως όχι…), ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι δε μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας αν δεν έχετε στάξει πρώτα μέσα δύο σταγόνες από το καλύτερο κονιάκ ή αν δεν τον έχετε σερβίρει αριστοκρατικά, όπως σας αρμόζει.

Επιτέλους βρήκατε και μια κούπα της κλάσης σας!

Η πρωτοποριακή Sovereign Mug ξυπνά το βασιλιά που όλοι -λίγο ή πολύ- κρύβετε μέσα σας, στολίζοντας με την ολόχρυση, εντυπωσιακή λαβή της το χέρι σας ενώ εσείς απολαμβάνετε το αγαπημένο σας ρόφημα!

Και εκεί που σηκώνετε την αχνιστή, πορσελάνινη κούπα για να τη φέρετε στα χείλη σας, ξαφνικά όλοι θαμπώνονται από τη μοναδική λάμψη των τριών σούπερ σέξι, ηγεμονικών δαχτυλιδιών που κοσμούν τα δάχτυλά σας, ενώ απλά κρατάτε τη λαβή της κούπας!

Θαυμάστε μαζί με τους υπόλοιπους τον αρχοντικό της σχεδιασμό και την κομψή επιμονή στη λεπτομέρεια! Με μια λέξη αριστούργημα! Τι και αν δεν πρόκειται για αληθινά δαχτυλίδια, αλλά για μία εντυπωσιακή ψευδαίσθηση, τέτοια αίγλη ακόμα και ο άρχοντας των δαχτυλιδιών θα τη ζήλευε!

Ξεκινήστε λοιπόν τη μέρα σας με την πρωτοκλασάτη κούπα Sovereign Mug, που θα σας θυμίζει πόσο ξεχωριστοί είστε κάθε φορά που περνάτε το χέρι σας στη μεγαλοπρεπή της λαβή. Γιατί όλοι μπορούμε να ζήσουμε σαν βασιλιάδες, αρκεί να το πιστέψουμε!

Χαρακτηριστικά

  • Μια κούπα ανώτατης κλάσης, που σας δίνει την αίγλη ηγεμόνα μιας άλλης εποχής! Περάστε το χέρι σας στη μεγαλοπρεπή της λαβή και θαυμάστε τα χρυσά της στολίδια στα δάχτυλά σας!
  • Το χρυσό χειροποίητο σχέδιό της δεν αποτελείται από αληθινά δαχτυλίδια, αλλά το εντυπωσιακό τους εφέ παραμένει το ίδιο!
  • Είναι κατάλληλη για τον καφέ, το τσάι, το γάλα ή τη σούπα του …βασιλιά!
  • Ενδείκνυται μόνο για πλύσιμο στο χέρι –μην τη βάλετε στο πλυντήριο αν δε θέλετε να χαλάσετε το μοναδικό φινίρισμα πάνω στα χρυσά κοσμήματα!
  • Κατάλληλη για ηλικίες 8+.  
  • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου
  • Διαστάσεις: 11 x 11 x 9 εκ.
Σχετικά προϊόντα
ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΜΙΣΟ ΝΑ ΛΙΩΝΕΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥ!
  Pixel Heart Heat Changing Mug 14,99 €  
ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΙΚΗ ΚΟΥΠΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!
  Heat Changing Love Mug 16,99 €  
 
 
 
        
---- copyright 2021 gadgetlife----