Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

Mooncandles Multi
Camera Lens Mug
LED Candles In Four Magic Colours
LED Desk Alarm Clock
Heat Changing Love Mug
Pizza Oven and Multi Grill
Sound Cylinder Speaker
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Sold out

ΔΩΣΤΕ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΨΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΑΣ!

ΔΩΣΤΕ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΨΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΑΣ!
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η photos video
Bike SpokeLit [ID:5373]
Συγνώμη Εξαντλήθηκε!  
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών

Μπορεί ο ακτινοβόλος χαρακτήρας και η λάμψη της προσωπικότητάς σας να μην σας επιτρέπουν να περνάτε απαρατήρητοι όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε, όταν είστε σε κίνηση όμως, και ειδικά σε κάποια λεωφόρο στο κέντρο μιας μεγαλούπολης πάνω σε ποδήλατο το πιθανότερο είναι ότι θα χρειαστείτε και κάτι παραπάνω για να γίνετε ορατός στους οδηγούς, οι οποίοι μονίμως προσπαθούν να αποδείξουν πόσο απίστευτα πολυπράγμονες είναι μιλώντας στο κινητό, μασουλώντας τυρόπιττες, κοιτάζοντας το συνοδηγό τους στα μάτια και οδηγώντας ταυτόχρονα.

Δώστε λοιπόν λίγη από τη λάμψη σας και στο ποδήλατό σας, εξοπλίζοντάς το με το πολύ φανταχτερό φως SpokeLit – περισσότερο για λόγους ασφαλείας παρά για να διατυμπανίσετε την προτίμηση που δείχνετε στο γερμανική trance σκηνή. Πρόκειται για ένα μικρό αλλά δυνατό φως σε γαλάζιο, κόκκινο ή πράσινο χρώμα το οποίο περνάτε σε μία από τις ακτίνες της ρόδας.

Διαθέτει δύο λειτουργίες, συνεχή φωτοβολία και επαναλαμβανόμενες λάμψεις για να επιλέξετε όποια σας αρέσει περισσότερο. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα περισσότερα ατυχήματα με ποδηλάτες συμβαίνουν σε διασταυρώσεις, όπου τα μπροστινά και πίσω φώτα του ποδηλάτου δεν είναι αρκετά εμφανή από τους οδηγούς.

Με το SpokeLit μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όλοι οι οδηγοί θα βλέπουν τον φωτεινό δίσκο χρώματος στο δρόμο, γλιτώνοντας εσάς από τον κίνδυνο, και προκαλώντας μάλλον αρκετά ερωτηματικά ώς προς τη φύση του μυστήριου αυτού φωτός!
  
Χαρακτηριστικά

  • Φώτα ασφαλείας ποδηλάτου για να είστε σίγουροι ότι οι οδηγοί σας βλέπουν. 
  • Απλά περάστε το στις ακτίνες της ρόδας και ανάψτε το προτού χαθείτε στο ηλιοβασίλεμα!
  • Με λειτουργίες συνεχούς ακτινοβολίας και επαναλαμβανόμενων λάμψεων, όποια όμως και να επιλέξετε να είστε σίγουροι ότι θα είστε εμφανείς ακόμα και στο πιο πυκνό σκοτάδι.
  • Εύκολο στη χρήση του, εκτός κι αν επιχειρήσετε να το ανάψετε την ώρα που κάνετε ποδήλατο, όπου αναγκαστικά θα πρέπει να κατεβείτε από το ποδήλατο για να μαζέψετε τα δάχτυλά σας από το κράσπεδο (μακάβριο αστειάκι).
  • Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 8
  • Διαστάσεις: 12 x 3.5 x 2 εκ.
  • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου. bike
 
 
 
        
---- copyright 2018 gadgetlife----