Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

Cake Pops & Cupcakes Maker
XO Shot Glasses
LED Candles In Four Magic Colours
Yeti Lap Warmer
LED Desk Alarm Clock
Sex Panther
Camera Lens Mug
Pizza Oven and Multi Grill
Heat Changing Love Mug
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Gadgets > USB gadgets

ΤΟ ECO BUTTON™ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΙΔΟΦΥΕΣ!

ΤΟ ECO BUTTON™ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΙΔΟΦΥΕΣ!
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
Ecobutton™ [ID:4889]
Διαθέσιμο 14,99 € - 9,99 € 
Αγορά
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Με τον  οικολογικό διακόπτη ecobutton™ μειώστε το ενεργειακό σας αποτύπωμα προσθέτοντας ένα ‘πράσινο’ κουμπί στον υπολογιστή σας! Όσο αδιάφοροι και να το παίζουμε, όσο κι αν προσπαθήσουμε να το ξεχάσουμε, η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι εδώ και δεν πρόκειται να φύγει – εκτός κι αν προσπαθήσουμε ενεργά να την αντιμετωπίσουμε.

Οι παγκόσμιες οικολογικές οργανώσεις συμβουλεύουν ότι μειώνοντας το προσωπικό ενεργειακό μας αποτύπωμα, εξοικονομώντας ενέργεια πιο απλά, μπορούμε να συμβάλλουμε θετικά στην εξάλειψη του φαινομένου του θερμοκηπίου. Για το λόγο αυτό καλό είναι να σβήνουμε τα φώτα και τις ηλεκτρικές συσκευές που δεν χρησιμοποιούμε, να μην αφήνουμε τη μηχανή του αυτοκινήτου αναμμένη όταν δεν χρειάζεται, να χρησιμοποιούμε λάμπες οικονομίας... Τί γίνεται όμως με τους υπολογιστές;

Μπορεί η ενέργεια που απαιτεί ο υπολογιστής για τη λειτουγία του να είναι μηδαμινή σε σχέση με την κουζίνα, ωστόσο γιατί να καίει τζάμπα όση ώρα παίρνετε το μεσημεριανό σας ή βγαίνετε για μια γρήγορη βόλτα; Εάν πάλι σκεφτείτε ότι αυτή είναι μια καθημερινή πρακτική, να αφήνετε τον υπολογιστή αναμμένο ή σε αναμονή, αναλογιστείτε την ενέργεια που ξοδεύετε χωρίς λόγο μέσα σε έναν ολόκληρι χρόνο. 

Κατέφθασε λοιπόν το Οικολογικό Κουμπί ecobutton™. Συνδέστε το με τη θύρα USB και πατήστε το κάθε φορά που σηκώνεστε από το γραφείο, ώστε ο υπολογιστής και η οθόνη του να χρησιμοποιήσουν την ελάχιστη δυνατή ενέργεια. Τα αποτελέσματα μπορεί να σας καταπλήξουν! Κι αυτό επειδή το Οικολογικό Κουμπί με το ειδικό του πρόγραμμα, αναλαμβάνει να σας ενημερώσει όταν επιστρέψετε στον υπολογιστή σας, όχι μόνο για τις ενεργειακές μονάδες που εξοικονομήσατε, αλλά και για τα χρήματα που γλυτώσατε όση ώρα λείπατε. Πραγματικά – και οικολογικά! – ιδιοφυές!

Χαρακτηριστικά

 • Ένα πράσινο κουμπί που συνδέεται με θύρα USB, με το πάτημα του οποίου ο υπολογιστής σας μπαίνει σε... οικολογική λειτουργία.
 • Μειώστε το ενεργειακό σας αποτύπωμα κάθε φορά που αφήνετε το γραφείο σας.
 • Το πρόγραμμα που θα κατεβάσετε από το διαδίκτυο αναλαμβάνει να υπολογίσει τα χρήματα και τις μονάδες διοξειδίου του άνθρακα που εξοικονομείτε κάθε φορά που πατάτε το κουμπί.
 • Θα κρατάει επίσης το σύνολο χρημάτων και ενέργειας που εξοικονομείτε καθόλη τη διάρκεια χρήσης του κουμπιού.
 • Κατά την εγκατάσταση του προγράμματος, θα σας ζητηθούν αρκετές πληροφορίες σχετικά με την ενεργειακή κατανάλωση του υπολογιστή, έτσι ώστε η ανάλυση εξοικονόμησης να είναι όσο το δυνατόν πιο ακριβής, γι’αυτό καλό είναι να έχετε ανά χείρας το εγχειρίδιο του υπολογιστή σας
 • Το Οικολογικό Κουμπί δεν είναι συμβατό με Mac.
 • Τροφοδοτείται από τη θύρα USB του υπολογιστή σας.
 • Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 8.
 • Χώρα προέλευσης Μεγ. Βρεταννία.
 • Διαστάσεις: 5.5εκ x 1.5εκ.
 • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου.
 
 
 
        
---- copyright 2019 gadgetlife----