Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

XO Shot Glasses
LED Candles In Four Magic Colours
Cake Pops & Cupcakes Maker
Yeti Lap Warmer
LED Desk Alarm Clock
Heat Changing Love Mug
Pizza Oven and Multi Grill
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Cool Home > DrinkStuff

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ 'ΚΟΣΜΗΜΑ' ΤΗΣ ΚΑΒΑΣ ΣΑΣ, ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ..

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ 'ΚΟΣΜΗΜΑ' ΤΗΣ ΚΑΒΑΣ ΣΑΣ, ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ..
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
Breathable Vino Glasses [ID:4842]
Επιλέξτε προϊόν
Διαθέσιμο Τιμή: 59,99 € 
Αγορά
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Εκτός από τη σωστή θερμοκρασία, το κρασί θα πρέπει να έχει αναπνεύσει για αρκετή ώρα έτσι ώστε να απολαύσετε τη γεμάτη γεύση του και το πλούσιο άρωμά του. Αυτό από μόνο του θα μπορούσε να εκτιμηθεί ώς μια μικρή ιεροτελεστία, για την οποία δεν έχετε πάντα τον απαραίτητο χρόνο να διαθέσετε, ειδικά όταν θέλετε να χαλαρώσετε πριν πέσετε για ύπνο ή όταν επιθυμείτε να το μοιραστείτε με την παρέα σας κατά τη διάρκεια ενός γεύματος – και ξεχάσατε να το ανοίξετε μία με δύο ώρες νωρίτερα! Και γιατί να θυσιάσετε την πραγματικά ολοκληρωτική απόλαυση του οίνου σας στο βωμό του χρόνου, όταν υπάρχουν τα ειδικά ποτήρια που αναπνέουν;

Τα Breathable Glasses είναι μάλλον η βολικότερη εφεύρεση για τους λάτρεις του καλού κρασιού. Τα ποτήρια αυτά αναλαμβάνουν να μειώσουν την ώρα αναμονής για να αναπνεύσει το κρασί σας! Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε επιτέλους να ανοίξετε το ‘κόσμημα’ της κάβας σας για την ιδιαίτερη εκείνη περίσταση, χωρίς να το έχετε προγραμματίσει μέρες πριν.

Μερικά λεπτά μέσα στα ποτήρια αυτά ισοδυναμούν με μία ως δύο ώρες παραμονής μέσα στην καράφα, χωρίς καμία αλλοίωση του χαρακτήρα ή της σύστασης του κρασιού.

Η ειδική – και άκρως μυστική! – φόρμουλα με την οποία κατασκευάστηκαν αυτά τα ποτήρια όμως θα κάνουν τα ‘μαγικά’ τους ακόμα και με άλλα ποτά, ακόμα και με φυσικούς χυμούς! Απολαύστε λοιπόν όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κρασιού και των ποτών σας με την πιο επαναστατική εφεύρεση που προσφέρει η αγορά.

Χαρακτηριστικά

  • Ένα σετ ποτηριών που επιτρέπουν στο κρασί ή το χυμό (ναι, καί τους χυμούς!) να αναπνέει, ώστε να απολαμβάνετε τη φυσική τους γεύση και το άρωμα μέσα σε μερικά λεπτά!
  • Μπορείτε να επιλέξετε από το σετ των 2 ή των 6 ποτηριών
  • Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 18
  • Διαστάσεις: 20.5εκ x 7εκ x 7εκ
  • Χώρα προέλευσης Γερμανία
  • Διατίθενται σε κομψή συσκευασία δώρου

Σημείωση

Τα   Breathable Glasses δεν χάνουν ποτέ την ιδιότητα τους να ωριμάζουν το κρασί, όσο αφορά τον τρόπο καθαρισμού τους, πλένονται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως και τα υπόλοιπα κρυστάλλινα ποτήρια σας.

 
 
 
        
---- copyright 2020 gadgetlife----