Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

Heat Changing Love Mug
Pizza Oven and Multi Grill
LED Candles In Four Magic Colours
LED Desk Alarm Clock
Camera Lens Mug
Yeti Lap Warmer
XO Shot Glasses
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Gadgets > office gadgets

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟ VIBE™, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ HXEIO!

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟ VIBE™, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ HXEIO!
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η photos
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
Vibe™ USB Speaker [ID:4485]
Διαθέσιμο Τιμή: 14,99 € 
Αγορά
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Πιστεύετε ότι με μια ματιά στην εικόνα καταλάβατε περί τίνος πρόκειται. Κι όμως δεν είναι μίνι φωτιστικό γραφείου, αλλά το νέο ηχείο του υπολογιστή σας!

Ιδού λοιπόν το ολοκαίνουργιο Vibe™ Speaker, το ηχείο υπολογιστή που συνδέεται με USB, και μοιάζει με μικρό λαμπατέρ. Μπορεί να μην παρέχει φως αλλά σίγουρα σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε τη μουσική σας με ήχο ανυπέρβλητης καθαρότητας, χωρίς παραμορφώσεις, με τα δύο ηχεία 2,5” που διαθέτει.

Συμβατό με Windows OS και Mac OS, τροφοδοτείται από τη USB του υπολογιστή, δεν χρειάζεται πρόγραμμα υπολογιστή για τη λειτουργία του, και το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να το στρέψετε προς κάθε κατεύθυνση, χάρη στον ευέλικτο βραχίονά του.

Το πιο μικρό, δυνατό και σίγουρα παραπλανητικό ηχείο της αγοράς!

Χαρακτηριστικά

  • Ηχείο υπολογιστή USB που δε χρειάζεται εξωτερικές πηγές ρεύματος αφού τροφοδοτείται αποκλειστικά μέσω θύρας USB, από τον υπολογιστή σου. Με φις ήχου 3,5 χιλ, χωρίς τη χρήση κάποιου προγράμματος υπολογιστή. 
  • Συμβατό με Windows OS, Mac OS και όλα τα λειτουργικά συστήματα που διαθέτουν θύρα USB (μόνο για ρεύμα) και μια έξοδο ήχου. 
  • Με καθαρά αναλογική ενίσχυση, για ήχο υψηλής καθαρότητας, χωρίς παραμορφώσεις και αναπαραγωγή υψηλής απόδοσης, διαθέτει ενισχυμένα ηχεία 2,5” για ενισχυμένη καθαρότητα και απόδοση μπάσσων. Εύρος συχνότητας: 20Hz – 20KHz
  • Το ηχείο δεν έχει απλά ρυθμιζόμενο βραχίονα, αλλά μπορεί να περιστραφεί μέχρι και 300 μοίρες, όπως και να λυγιστεί προς κάθε κατεύθυνση
  • Έρχεται με προαιρετικό αντάπτορα USB, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της τροφοδοσίας ρεύματος από τον υπολογιστή ή από την οικιακή πρίζα
  • Χώρα προέλευσης Ολανδία
  • Σε κομψή συσκευασία δώρου
  • Διαστάσεις 20 x 12,5 εκ.
 
 
 
        
---- copyright 2021 gadgetlife----