Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

Yeti Lap Warmer
Cake Pops & Cupcakes Maker
LED Desk Alarm Clock
Pizza Oven and Multi Grill
XO Shot Glasses
LED Candles In Four Magic Colours
Camera Lens Mug
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
 

Χρησιμοποιούμε πάντα υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) για την ασφαλή και γρήγορη αποστολή των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα. Ο σκοπός μας είναι να παραλαμβάνετε τα προϊόντα σας σε άψογη κατάσταση και το συντομότερο δυνατό και για τον λόγο αυτό ανάλογα με τον προορισμό επιλέγουμε την εταιρεία διανομής που θα εξασφαλίσει τον μικρότερο χρόνο παράδοσης.

Παραγγελίες οι οποίες πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή  έως 3 μμ. αποστέλλονται από την αποθήκη μας προς την εταιρεία ταχυμεταφορών την ίδια ημέρα και διανέμονται εντός 48 ωρών  στην Αθήνα αλλά και τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, ενώ ο χρόνος παράδοσης αυξάνεται μόνο για δυσπρόσιτες περιοχές (άγονη γραμμή κλπ.) ή σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων.  Παραγγελίες για προϊόντα που έχουν εξαντληθεί (με την ένδειξη ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ) γίνονται δεκτές και θα διανέμονται άμεσα μόλις έχουμε παραλαβή του προϊόντος.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από κάθε παραγγελία σας θα λαμβάνετε ενημερωτικό e-mail με σημαντικές πληροφορίες όπως την κατάσταση της παραγγελίας σας (εκκρεμεί, εστάλη κλπ.), την ημερομηνία και ώρα παράδοσης στην εταιρεία μεταφοράς, αλλά και  τον κωδικό της συγκεκριμένης αποστολής σας. Χρησιμοποιώντας τον κωδικό αυτό θα μπορείτε να κάνετε χρήση της υπήρεσίας μας   όπου με απευθείας σύνδεση (link) στην ιστοσελίδα της μεταφορικής εταιρείας θα μπορείτε να ενημερωθείτε σε πιο στάδιο βρίσκεται η αποστολή αλλά και την προγραμματισμένη παράδοση της.

Τέλος σε περιόδους αιχμής όπως Χριστουγέννων, Πάσχα, Αγ. Βαλεντίνου, ονομαστικές εορτές κλπ. για να διασφαλίσουμε τον ακριβή χρόνο παράδοσης θα είναι πολύ χρήσιμο να πραγματοποιείτε τις παραγγελίες σας εγκαίρως. Standard Delivery Αποστολές εντός Ελλάδος  2,99 Ευρώ –  1-2 εργάσιμες ημέρες.

Παραγγελίες μέχρι 3 μμ. Αποστέλλονται από την αποθήκη μας την ίδια ημέρα με τις εταιρείες ταχυμεταφορών Speedex και ACS, με την προϋπόθεση φυσικά να είναι διαθέσιμα τα προϊόντα που παραγγείλατε. Η επιλογή της εταιρεία μεταφοράς γίνεται με κριτήρια τον προορισμό αλλά και το μέγεθος (ογκομετρικό αλλά και συνολικό βάρος) της παραγγελίας. Ο χρόνος παράδοσης είναι 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες.

Κατά την παράδοση της παραγγελίας σας θα σας ζητηθεί να υπογράψετε στο ειδικό έντυπο (voucher) παραλαβής. Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο αδυνατείτε να βρίσκεστε στην διεύθυνση αποστολής για την παράδοση της παραγγελίας σας, μπορείτε να εξουσιοδοτείστε κάποιον άλλον γνωστό σας να παραλάβει για εσάς. Σε περίπτωση που δεν βρίσκεται κανείς διαθέσιμος  να παραλάβει  ο διανομέας της παραγγελίας θα σας αφήσει σημείωμα με την ημερομηνία, την ώρα και τον κωδικό της αποστολής σας καθώς και τα τηλέφωνα επικοινωνίας ώστε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία απευθείας και να ρυθμίσετε  νέο χρόνο αλλά και τόπο παράδοσης (εφ'όσον το επιθυμείτε).

Αυθημερόν Αποστολές

Αποστολές Αυθημερόν εκτελούνται μόνο εντός Αττικής και  το κόστος αποστολής είναι 7,99 Ευρώ.  Οι αποστολές  γίνονται από τους συνεργάτες μας ACS Courier Services.

Οι συνεργάτες μας κορυφαίοι στον χώρο τους αποτελούν εγγύηση για την ασφαλή και γρήγορη μεταφορά των προιόντων μας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

   

FEDEXTNTUPS

 


 
    
    
 
 
 
        
---- copyright 2021 gadgetlife----